','

' ); } ?>

Αφρικανική σκόνη με τρία value bet

Με ένα value bet από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Αλγερίας και ακόμη δύο από την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Αιγύπτου θα ασχοληθούμε σήμερα, ελπίζοντας η… αφρικανική σκόνη που θα σηκωθεί στην πόλη Μπεσάρ, στην καρδιά της ερήμου, να μας πάει ταμείο.

🐫 Το ταξίδι στην απομακρυσμένη και ουσιαστικά μέσα στην έρημο Μπεσάρ, δεν ήταν ποτέ εύκολη υπόθεση, ακόμη και για τις μεγάλες ομάδες από το Αλγέρι. Η φετινή Μουλούντια του Αλιτζεριού όμως, ξεκινάει σαν δεύτερο φαβορί για τον τίτλο φέτος, με μεγάλη μεταγραφική ενίσχυση και τον Γαλλο-Βόσνιο Χατζιμπέγκιτς στον πάγκο. Το 1,62 στον άσσο της Σαούρα, απλά δεν υπάρχει – το ματς είναι για 2,00+

🆘 Πλήρως αποτυχημένη η χρονιά για την περίφημη Αλ Αχλί του Καϊρου, με τον Πορτογάλο προπονητή της (παρότι μόλις λίγες εβδομάδες στο τιμόνι) ήδη υπ’ ατμόν και να αρνείται να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους και τη διοίκηση να έχει επιβάλλει τις δοκιμές παικτών από την β΄ ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Από εξαιρετική σεζόν η πολύ συμπαγής Ελ Γκάις, ξεκάθαρο valuje bet οι αποδόσεις της να πάρει αποτέλεσμα.

📉 Από τρεις σερί, καταδικαστικές ισοπαλίες, η Ελ Σαρκίγια που μετά την χθεσινή νίκη της Ελ Γκούνα, επικυρώθηκε και μαθηματικά ο υποβιβασμός της. Οι αποδόσεις βέβαια έχουν “ξεχαστεί” στη λογική του “must win” και όσο ντεφορμέ και αν είναι Νάσιοναλ Μπανκ, δεν αντανακλούν τα νέα δεδομένα, ενός πλέον αδιάφορου ματς.

Αφρικανική σκόνη με τρία value bet