','

' ); } ?>

Καθηγητής Μυστήριος: Η πτώση του τείχους

Η γοητεία που ασκεί το ίντερνετ είναι αυτή ενός απέραντου παντοπωλείου. Με το στοίχημα να είναι το τμήμα “ντελικατέσεν”. Μοναδικά προϊόντα από όλες τις γωνιές του κόσμου που μοιάζουν να υπόσχονται γαστρονομικούς παραδείσους.

Εδώ μιλάμε για στοίχημα

Αλωνίζουμε ατέλειωτες ώρες στους διαδρόμους του και γεμίζουμε τα καρότσια μας σαν Ανατολικογερμανοί που μόλις πέρασαν απέναντι. Tις μέρες που έπεσε το τείχος. Χωρίς κανένα περιορισμό και σαν να μην υπάρχει αύριο.

Γιατί αυτοί είμαστε. Τόσο “πεινασμένοι” και πλεονέκτες μαζί, που μαζεύουμε υλικά, λες και μας πήρανε στο Μάστερ Σεφ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μάθαμε να μαγειρεύουμε. Είναι τόσο ελκυστικό αυτό το αλώνισμα, τόσο αποχαυνωτική η αίσθηση παντοδυναμίας που στο τέλος…

Πριν το τέλος

Στο τέλος ξεχνιόμαστε τόσο πολύ στο πέρα-δώθε, μας απορροφά τόσο εκμαυλιστικά η παντοδυναμία της αφθονίας που δεν φτάνουμε καν να βάλουμε τσουκάλι στη φωτιά. Μένουμε με τα μάτια κολλημένα στη βιτρίνα με τα 1453 είδη τυριών και αλλαντικών, όπως κοκκαλώνει η γάτα στους προβολείς του αυτοκινήτου.

Γιατί στο τέλος της ημέρας, η ποσότητα των πληροφοριών που σερφάρουμε, είναι αντιστρόφως ανάλογη του όγκου που μπορούμε να αφομοιώσουμε. Η δυνατότητα μας για κριτική αποτίμηση είναι απειροελάχιστη σε σχέση με τις θάλασσες που αρμενίζουμε, σαν ζόμπι που κωπηλατούν αέναα σε ρωμαϊκή γαλέρα.

Καθηγητής Μυστήριος – Στοίχημα;

Εδώ μιλάμε για στοίχημα. Όχι όμως απαραίτητα για σημεία. Εξάλλου όσο περισσότερο κόβουμε βόλτες και μετράμε τυριά και ντελικατέσεν – πλέοντας σε μια θάλασσα γιομάτη με λογής παράξενα φυτά – τόσο πιο πιθανό να χαθούμε στη ρουφήχτρα της γκανιότας

🌍 Για μαύρους κύκνους και στοίχημα αλάνας, τσεκάρετε τα value bet του Φλάινγκ Ντάτσμαν. Ημερολόγια καταστρώματος για τα πιο μακρινά και παράξενα ταξίδια στις θάλασσες του στοιχήματος.

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.