','

' ); } ?>

Καθηγητής Μυστήριος: Saturday treble

Τρία ξεκάθαρα value bet έχει το ραντάρ σήμερα. Παραδόξως θα πάω με στοίχημα σε φαβορί. Τρία ματς σε Ελβετία, Ρουμανία και Βέλγιο που εκτιμώ πως τα odds είναι υπέρ μας.

Στοίχημα στην Ελβετία

Και οι πιθανότητες (odds) είναι υπέρ μας σε δύο κύριες περιπτώσεις:

α) όταν δεν έχουν ενσωματώσει κάποια σημαντική πληροφορία,

β) όταν έχουν προσαρμοστεί για να αντανακλούν τις μονόπλευρες προτιμήσεις της παικτικής μάζας

Στο Γκρασχόπερς – Βίντερτουρ έχουμε την πρώτη περίπτωση. Η Βίντερτουρ δεν ήταν μόνο τραγική στο 1-3 από τη Βασιλεία (με τη Βασιλεία να σουτάρει 31 φορές) αλλά έχασε και τέσσερεις βασικούς παίκτες με κάρτες και τραυματισμό.

Εξάλλου δεν υπάρχει προπονητής που να ξέρει καλύτερα την Βίντερτουρ από τον Bruno Berner ο οποίος την έσωσε πέρυσι και τώρα κάθεται στον πάγκο των “ακρίδων”.

Genk Value Bet

ΟΚ, η Γκενκ δεν είναι στα καλύτερα της και έχει απουσίες. Η Ουνιόν όμως καλείται να δώσει το 35ο της ματς της σεζόν. Δυο μέρες μετά την μέτρια εμφάνιση με την Μόλενμπεκ και άλλες τρεις πριν τον ημιτελικό κυπέλλου. Επιπλέον θα έχει πολύ σημαντικές απουσίες σε άμυνα (2/4) και επίθεση.

Προφανώς και δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει το Γκενκ – Ουνιόν απόψε το βράδυ. Αυτό που ξέρω όμως, είναι πως με βάση τα δεδομένα του ματς, δεν γίνεται να είναι φαβορί διπλό!

Καθηγητής Μυστήριος

Κλείνω με Ρουμανία και τον παραπάνω αποδεκτό στο 1.90 της Ραπίντ Βουκουρεστίου. H Οτελούλ είναι σαφώς υποδεέστερη ομάδα και το ματς δεν είναι για πάνω από 1.70! Αν βάλεις και το αβαντάζ έδρας, γίνεται ακόμη πιο γερή επιλογή.

Καθηγητής Μυστήριος Value Bet

🌍 Για μαύρους κύκνους και στοίχημα αλάνας, τσεκάρετε τα value bet του Φλάινγκ Ντάτσμαν. Ημερολόγια καταστρώματος για τα πιο μακρινά και παράξενα ταξίδια στις θάλασσες του στοιχήματος.

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.