','

' ); } ?>

Στοίχημα: Sense and Sensibility

Μια χαρά τα δίνει τα βρίσκεις τα value bet του Προφέσορ στο Match Money. Εδώ όμως θα τα συνοψίσουμε λίγο αλλιώς. Γιατί το στοίχημα δεν είναι ούτε μόνο λογική (expected goals και data), ούτε μόνο “ευαισθησία” σε ποιοτικούς και “άυλους” παράγοντες. Είναι ο συγκερασμός τους.

Καθηγητής Μυστήριος – Λογική και Ευαισθησία

Στο περίφημο μυθιστόρημα της Jane Austen, παρακολουθούμε τη ζωή δύο ορφανών και απόκληρων κοριτσιών στο νέο τους σπίτι. Ένα γλίσχρο αγροτικό στην ιδιοκτησία ενός μακρινού συγγενή. Εκεί βιώνουν διάφορα, με κύριο άξονα, τον έρωτα, την απώλεια, την προδοσία κοκ.

Με τις συμπεριφορές να καθορίζονται από τον ορθολογισμό και κόντρα στο συναίσθημα, με απρόβλεπτες συνέπειες. Η φιλοσοφική ανάλυση του μυθιστορήματος είναι ασαφής. Ο αναγνώστης καλείται να αποφασίσει αν προεξάρχει η λογική ή αν τελικά οι δύο τάσεις έχουν συγχωνευθεί.

Προγνωστικά στοιχήματος: Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν

Οι πληροφορίες ότι το επικείμενο βιβλίο θα γυριστεί ταινία από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου με σάουντρακ που θα τραγουδά ο Γιώργος Νταλάρας, ελέγχεται σαν ανακριβείς. Η μόνη σχέση που έχει ο Νταλάρας με όσα συζητάμε είναι ότι – όπως λέει – έχει βρεθεί “Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν/ Λίγο έξω απ’ το σταθμό”…

Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν

Πιθανότατα παρέα με τους οπαδούς της Κολωνίας που ετοιμάζονται να πάρουν τον σύντομο δρόμο – τρία τσιγάρα σκάρτα – της επιστροφής στο Domstadt. Το αν θα ενώσουν τις φωνές τους για να πανηγυρίσουν το διπλό στην έδρα της τοπικής Μπάγερ δεν το ξέρω.

Ξέρω όμως ότι θα το έχουν πληρωθεί από όσο θα έπρεπε. Η Λεβερκούζεν έδειξε κουρασμένη στο Βερολίνο, έχει και την Ρόμα. Σε καλή κατάσταση η Κολωνία, με περίσσευμα ενέργειας και πάθους στα τελευταία της ματς – δεν θέλει πολύ το μπαμ σε τοπικό ντέρμπι…

Value Bet στη Μπουντεσλίγκα

Στο Μάιντς – Σάλκε, το κλειδί είναι το πρόγραμμα των “ανθρακωρύχων”. Ακολουθούν τα ματς με Μπάγερν και Λειψία (εκτός). Οπότε για να έχουν ελπίδες παραμονής, πρέπει να κερδίσουν την Φρανκφούρτη εντός και πιθανότατα και στο Μάιντς.

Μπορεί η προτεσταντική ηθική των Γερμανών να μην αφήνει χώρο για “συμπόνοια” για όσους παλεύουν για τη σωτηρία τους. Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης όμως παραμένει ισχυρότερο από τον ορθό λόγο σε όλη την πλάση.

Και όπως και ο αναγνώστης, έτσι και ο παίκτης του στοιχήματος καλείται να αποφασίσει. Κατά πόσο – ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές – πρέπει να προεξάρχει η λογική ή η ευαισθησία. Αν τελικά οι δύο τάσεις έχουν συγχωνευτεί. Πόσο μάλλον σε περιπτώσεις που το 1.60 του άσσου είναι υπερβολικό έτσι κι αλλιώς…

Bet Therapy Betting Tips

🔥 21:30 Leverkusen v FC Koln 2 (5.75) ⚽ Bundesliga

💣 21:30 Mainz v Schalke 2 DNB (3.85) ⚽ Bundesliga

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.