','

' ); } ?>

Καθ. Μυστήριος: Στοίχημα στη βάρδια

“Και τι δουλειά κάνεις;” – Το ραδιόφωνο στην καμπίνα του φορτηγού ήταν καρφωμένο στην ΕΡΑ Σπορ. Ο κύριος Παναγιώτης είχε ήδη το διερευνητικό βλέμμα ανθρώπου που έχει πάει κουβά στο στοίχημα με ανατροπή στο τελευταίο λεπτό. Ψαρεύω value bet του λέω…

Value Bet και πράσινα άλογα

📻 Ο κύριος Παναγιώτης κάτι πήγε να πει, αλλά τη φωνή του τη σκέπασε ο στριγκός ήχος του σύρματος του ρυμουλκού. Μαζί με τη φωνή του ραδιοφωνικού εκφωνητή που ανακοίνωσε με τον δωρικό τόνο του “χωμένου” να κάνει βάρδια Κυριακή του Πάσχα: “Μονακό – Λοριάν 3-0 με γκολ στο 55΄…”

– “Εντάξει πάει κι αυτό, δεμένο από παντού είναι” γυρίζει προς εμένα. “Το αμάξι;” – “Και το αμάξι, αλλά κυρίως ο άσσος της Μονακό. 1,30 το έδινε ο ΟΠΑΠ στάνταρ από τα λίγα. Δεν περνάει εύκολα η ώρα όταν είσαι όλη μέρα στους δρόμους αδερφέ. Θέλει κάτι να παίζει το μυαλό – άντε ανέβα να φύγουμε…”

Bet Therapy Στοίχημα Value Bet
Καθηγητής Μυστήριος: Πολύ κουλά μου τα λες

📝 “Τι value bet και πράσινα άλογα – πολύ σοφιστικέ μου τα λες. Εγώ ξέρω πως ρίχνεις μια ματιά σε βαθμολογίες και τα σκορ, ακούς ένα στο ράδιο, τσιμπάς ένα και στους μπεταράδες – να σήμερα έδωσαν Γιουβέντους, ταμάμ μια τριάδα και τα παίζεις. Έτσι για να βγει η βάρδια.”

Η νύχτα περιζώνει

🌃 Τρέφω απεριόριστη εκτίμηση στους ανθρώπους που δουλεύουν βάρδιες – ειδικά νύχτα. Respect! Από τους γιατρούς στα επείγοντα και τις “αποκλειστικές” στα νοσοκομεία, μέχρι τους ταξιτζήδες, τους μάγειρες και τα γκαρσόνια στα πατσατζίδικα, τους μπάρμαν που ψυχαναλύουν πίσω από τη μπάρα, ακόμη και τους… traders των στοιχηματικών site.

🙏🏼 Όλοι λειτούργημα κάνουν – καθένας σε διαφορετική ειδικότητα (εκτός από τους traders). Δεν ξέρουν από βόλεμα και αργίες. Θέλει “κοχόνες” και ιώβεια υπομονή σε βάθος χρόνου. Και για αυτούς και για τις οικογένειες τους.

Στοίχημα στη Vecchia Signora

🚗“- Χαμός γίνεται κάθε Κυριακή του Πάσχα, θαρρείς και όλοι τότε διαλέγουν να μείνουν. Του χρόνου όμως βγαίνω σύνταξη και τέρμα, τέρμα οι δρόμοι. Θα ανέβω στα Γιάννενα, θα πίνω τα τσιπουράκια μου και θα χαζεύω τα ματς μπροστά στη λίμνη

Bet Therapy Betting Tips Καθηγητής Μυστήριος Στοίχημα Value Bet
Θα ανέβω στα Γιάννενα και θα παίζω στοίχημα μπροστά στη λίμνη

📻 ”Έχουμε μια εξέλιξη στο κουπόνι του στοιχήματος: Σασουόλο – Γιουβέντους 1-0 στο 64΄…”

⚡☠“- Καριόλα Βέκια Σινιόρα, πάνω σου κλείνω τετράδα, τώρα βρήκες να χάσεις;”

🧺 “- Σε λίγο φτάνουμε συνεργείο και η Γιούβε μας πήγε κουβά, για πες εσύ που ξέρεις, τι να παίξω από τα βραδινά, πέντε ευρώ μωρέ, έτσι για να βγει η βάρδια. Ήδη μου είπαν πως μετά από σένα πρέπει να τρέχω στα Δερβενοχώρια… ξέρεις τι στενοί δρόμοι είναι εκεί πάνω. Και πόσοι τέτοια μέρα και ώρα οδηγούν πιωμένοι;”

Το πιο μεγάλο Value Bet

🏥 Όλοι λειτούργημα κάνουν – καθένας από το πόστο του. Όπως και ο κύριος Παναγιώτης που με μάζεψε από την Εθνική οδό την ώρα που όλοι ρεύονταν κοκορέτσι με εσάνς τζατζικιού. Και τιμής ένεκεν δεν θα εξηγήσω με όρους value bet το bet of the day. Έτσι κι αλλιώς είναι Δευτέρα του Πάσχα και το πιο μεγάλο value bet είναι να είσαι με τους δικούς σου ανθρώπους.

Καθηγητής Μυστήριος

Bet Therapy Betting Tips – Καθηγητής Μυστήριος

📒 Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και με καταστάσεις είναι εντελώς συμπωματική (;) Το παρόν κείμενο δημοσιεύτηκε στο Match Money. Για την ιστορία, παραθέτω και το value bet του… κυρίου Παναγιώτη.

✅ 20:00 Viktoria Koln vs Duisburg 2DNB (2.70)

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.