','

' ); } ?>

Καθηγητής Μυστήριος: Treble για 300%

Το στοίχημα για μένα είναι value bet αουτσάιντερ. Υπάρχουν όμως και κάποιες μέρες που το βλέπεις αλλιώς. Και επειδή καμία τράπεζα δεν σου δίνει τόκο 300%, voila ένα treble σε απόδοση 3.00 – από αυτά που θεωρητικά δεν σπάνε. Αν και από την θεωρία στην πράξη, πολλά σπίτια χάθηκαν…

Match of the Day

Προκριματικά Μουντιάλ στη ζώνη της Αφρικής. Με Ζιμπάμπουε – Νιγηρία σε ουδέτερο γήπεδο στη Ρουάντα. Η Νιγηρία έρχεται από χοντρή γκέλα στο 1-1 με το Λεσόθο. Από τα ματς που η μπάλα δεν θέλει να μπει μέσα.

Η Ζιμπάμπουε ήρθε 0-0 με την Ρουάντα σε ένα ματς επιπέδου Γ΄ ΕΠΣΑ. Οπότε σήμερα μάλλον έχουμε “διπλό” του 1.20 που μας το δίνουν 1.50; Όλα good – προφανώς υπάρχουν value bet και στο 1.50!

Καθηγητής Μυστήριος - Στοίχημα για 300%
Καθηγητής Μυστήριος – Στοίχημα για 300%

Στοίχημα στη Serie C

Τρομερή μπάλα το Αβελίνο στον 3ο όμιλο της Serie C από τότε που ανέλαβε ο Michele Pazienza στο πάγκο. Μετράει 8-2-1 με 21-4 τέρματα. Με δύο επιστροφές σήμερα και κόντρα σε μια πολύ μέτρια ομάδα που εκτός γράφει 1-2-3 δεν θα έχει πρόβλημα.

Norsk Betting Tips 💣

Για ψαγμένο στοίχημα στη Μαύρη Ήπειρο, τσεκάρετε τον Φλάινγκ Ντάτσμαν. Εμείς θα πάμε στον Νορβηγικό βορρά και τα μπαράζ ανόδου για τη Β΄ Εθνική.

Στο πρώτο ματς Λιν-Τρομσντάλεν, κυριολεκτικά κοιμήθηκε ο… Θορ και οι βόρειοι έφυγαν με ένα ανέλπιστο διπλό (1-2) ενώ η εικόνα το ματς ήταν για 4-1! Για τους πιο τολμηρούς το διπλό στο 2.60 στη λογική του treble όμως, κρατάω την ασφάλεια του Χ2.