','

' ); } ?>

Στοιχηματικό πείραμα

Απόψε λέω να κάνω ένα στοιχηματικό τεστ. Τα κλασσικά value bet (σε Τσάμπιονς Λιγκ και Λιμπερταδόρες) θα τα βρεις στο Match Money. Εδώ θα κάνω ένα βρετανικό πείραμα. Έχω δύο δικά μου σημεία από το Νησί, θα προσθέσω και δύο που μου αρέσει η ανάλυση που διάβασα και πάμε στοίχημα…

Στοίχημα στο Νησί

Φυσικά, τα κύριο απόσταγμα του Bet Therapy για το Νησί, θα τα βρείτε στο πάντα εμπεριστατωμένο Betwork. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν βλέπουμε κι εμείς μπαλίτσα.

Από όλες τις ομάδες της Τσάμπιονσιπ, αυτή για την οποία έχω σχηματίσει την χειρότερη άποψη, είναι η Ρόδεραμ. Βέβαια εδώ να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι ειδικός στις Μικρές Αγγλίες και ότι παρακολουθώ αποσπασματικά την λίγκα, ένα ματς εδώ, δυο highlights εκεί κοκ.

Για την Σάντερλαντ δεν είμαι ακριβώς αντικειμενικός. Είναι από τις ομάδες που ανέκαθεν συμπαθούσα στην Αγγλία. Από την εποχή ακόμη που ο Μικ Μακ Κάρθι (για τον οποίο θα μιλήσουμε στην επόμενη παράγραφο) ήταν παίκτης της! Η σημερινή ομάδα πάντως έχει πολύ ταλέντο και μου αρέσει.

Τα Value Bet των άλλων

Διαβάζοντας την εφημερίδα, κόλλησα με την ανάλυση της Τσάμπιονσιπ. Είχε τύχει να χαζέψω λίγο και την ματσάρα Μίλγουολ – Σέφιλντ (3-2) το Σ/Κ, δεν μου άρεσε η Μπέρνλι στα δύο τελευταία, είχα δει πρόσφατα την Μπλάκμπερν να μην κάνει φάση στη Γουίγκαν, συμπαθώ από παλιά “old school” τύπους σαν τον Μακ Κάρθι και κλείδωσε.

Value Bet Στοίχημα Bet Therapy Καθηγητής Μυστήριος
Τσάμπιονσιπ: Στοίχημα σε Μίλγουολ και Μπλάκπουλ

Συμφωνώ λοιπόν (και επαυξάνω) με την ανάλυση του Τσούτη. Το στοίχημα βέβαια παραμένει προσωπική υπόθεση. Μαζεύεις δεδομένα, μελετάς, παίρνεις δυο γνώμες, ακούς και το ένστικτο σου και καταλήγεις…

Θα κλείσω με την Όλνταμ, μια ακόμη παλιά μου συμπάθεια, η οποία έχει χτυπήσει φόρμα. Με βάση τα τελευταία 6 θα ήταν 6η, οι εμφανίσεις της είναι ακόμη καλύτερες από τα αποτελέσματα της και το κίνητρο τεράστιο.

Bet Therapy Betting Tips

💣 21:45 Blackburn v Blackpool 1 DNB (2.80)

🍻 21:45 Milwall v Burnley 1 DNB (2,30)

✅ 21:45 Rotherham v Sunderland 2 (2.10)

🍻 21:45 Gateshead v Oldham 2 DNB (2.50)

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.