','

' ); } ?>

Καθηγητής Μυστήριος: Sunday treble

Τρία ξεκάθαρα φαβορί κρατάω από το κουπόνι της Κυριακής. Όχι, δεν είναι value bet – είναι αυτό που λέμε banker σε (σχετικά) δίκαιες αποδόσεις.

Στοίχημα στις Κάτω Χώρες

Μετά το 1-1 στο Άγιαξ – Αιντχόφεν, φαντάζει εντελώς παράλογο να μην κερδίσει η Φέγενορντ. Η οποία έτσι κι αλλιώς μια κλάση πάνω από την Άλκμααρ.

Στο Βέλγιο έχουμε το διπλό της Κλαμπ Μπριζ στην αποδεκατισμένη Αμβέρσα. Χωρίς τους πέντε (5) καλύτερους παίκτες της η Αντβέρπ (νταξ, τον έναν τον πούλησε) και πως να μη χάσει.

Guimaraes Value Bet

Γειτονικό ντερμπάκι το Βιζέλα – Γκιμαράες που ουσιαστικά σημαίνει πως δεν υπάρχει αβαντάζ έδρας. Επιστροφή του Πατσέκο σε γνώριμα λημέρια και μεγάλη ευκαιρία για την πολύ πιο ποιοτική Γκιμαράες να επιστρέψει στις νίκες.

Καθηγητής Μυστήριος

Την λες και αλλοτρίωση την σημερινή τριάδα. Αλλά έτσι είναι το στοίχημα – δεν θέλει στεγανά. Καμιά φορά πρέπει να παίξεις και κατενάτσιο για να πάρεις το αποτέλεσμα.

Καθηγητής Μυστήριος – Value Bet

🌍 Για μαύρους κύκνους και στοίχημα αλάνας, τσεκάρετε τα value bet του Φλάινγκ Ντάτσμαν. Ημερολόγια καταστρώματος για τα πιο μακρινά και παράξενα ταξίδια στις θάλασσες του στοιχήματος.

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.