','

' ); } ?>

Καθηγητής Μυστήριος: Trixie για βιαστικούς

Στοίχημα trixie για βιαστικούς. Αλλά μόνο για όσους βιάζονται να πάνε στη θάλασσα. Ή να ανάψουν ένα κερί στο παρεκκλήσι της ανάγκης. Και σιγοτραγουδάνε στο αμάξι, “και μου λες λοιπόν θυμήσου, μην πετάξεις τη ζωή σου στα σκυλιά”… value bet.

Match of the Day

Καθένας με τα χούγια του. Αν πχ έχεις βελγικές καταβολές (ναι υπάρχει η χώρα και ζουν ανάμεσα μας) μπορείς να θεωρείς ματσάρα το Ουνιόν – Κλαμπ Μπριζ. Ξεπέρασαν πλήρως την κρίση οι Φλαμανδοί και ξεδιπλώνουν αρετές. ΔΕΝ είναι αουτσάιντερ κόντρα στην Ουνιόν.

value bet στοίχημα καθηγητής μυστήριος
Καθηγητής Μυστήριος – Trixie για βιαστικούς

Value Bet of the Day

Το πραγματικό ματς της ημέρας όμως θα γίνει στο Βουκουρέστι. Το αρχετυπικό ντέρμπι Στεάουα – Ραπίντ βρίσκει δύο ισοδύναμες ομάδες. Με την Ραπίντ σε ένα κλικ καλύτερη φόρμα. Γιατί ο άσσος πληρώνει 1.90 και όχι 2.30 ένας θεός το ξέρει. Και ο Τζίτζι Μπεκάλι…

The Numbers Game

Δεν ξέρω τι λένε τα κομπιούτερ κι οι αριθμοί μάγκες. Έχω δει με τα μάτια μου όμως πως τόσο η Στουρμ Γκρατς, όσο και η Λίντσερ, δεν είναι απλά πολύ καλές ομάδες. Είναι καλά δουλεμένες και παράγουν ικανό αριθμό φάσεων σε κάθε ματς. Μη σου πω για το σημερινό μεταξύ τους πως θα έρθει Over 4.5!

Black Swan Betting Tips 💣

Για μαύρους κύκνους και στοίχημα του περιθωρίου μάγκες, τσεκάρετε τον Φλάινγκ Ντάτσμαν. Δεν σας κάνω spoiler, αλλά ένα μόνο λέω. Θα μιλήσουν και οι μουγγοί σήμερα.