','

' ); } ?>

Καθηγητής Μυστήριος – Χωρίς Σύνορα Παρασκευής

No borders value bet χωρίς λεζάντες και θόρυβο. Το στοίχημα όμως δεν έχει μνήμη. Δεν μας νοιάζει τι μέρα είναι, ούτε ποιος παίζει, μόνο οι αποδόσεις.

Match of the Day – Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Τρομερά πράγματα η Χιρόνα. Βαθμολογία και φόρμα όμως δεν είναι πανάκεια. Ειδικά στο στοίχημα. Η Θέλτα παίζει πολύ καλύτερα από όσο λέει η βαθμολογία. Και ο Ράφα Μπενίτες, είναι μανούλα για να “κλέβει” τέτοια ματς.

no borders value bet stoixima στοίχημα bet therapy Καθηγητής Μυστήριος - χωρίς σύνορα
Καθηγητής Μυστήριος – Value bet χωρίς σύνορα

Value Bet of the Day – Dinamo Bucuresti

Ο άσσος της Ντιναμό είναι κάπως “που πας ρε Καραμήτρο”! Χωρίς νίκη από τον Αύγουστο (0-2-5) έχει πιάσει πάτο. Το ποδόσφαιρο όμως δεν είναι επιστημονικό πείραμα. Oριακό ματς, η φανέλα ζυγίζει τόνους, το αβαντάζ έδρας τεράστιο και το 2.60 value bet.

Το γήπεδο θα κοχλάζει και η Ντιναμό στο “κλουβί” της, τους παίζει όλους στα ίσια. Ακόμη και με την πρωτοπόρο Κλουζ είχε περισσότερες τελικές για γκολ. Χώρια το ότι η Πόλι Ιάσι είναι έτσι κι αλλιώς χειρότερη ομάδα.

The Numbers Game – Στοίχημα

Μία νίκη στα τελευταία 9 η Σιντ Τρούιντεν και από το χειρότερο της ματς. Μία νίκη στα τελευταία 9, η Μόλενμπεκ, αλλά τρεις φορές ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Γιατί είναι στο 1.90 ο άσσος είπαμε;

Black Swan Betting Tips – Al Raed 💣

Στο στοίχημα δεν χωράνε οπαδικά. Ακόμη και στη Σαουδική Βαρβαρία να βρεις value bet το παίζεις. Ο Καθηγητής Μυστήριος πάει με τους τρεις μαγκρέμπ παικταράδες: Φουζαιρ, Μπαρκάουι και τον Αλγερινό Αμιρ Σαγιούντ. Κι αν δεν ψήνεστε, δείτε το γκολ α λα Μέσι που έβαλε προχθές.