','

' ); } ?>

Καθηγητής Μυστήριος: Value Bet Σ/Κ

Ο άνθρωπος είναι πίθηκος με κόμπλεξ ανωτερότητας. Όλοι το ξέρουν αυτό, ακόμη κι αν συνήθως… στρουθοκαμηλίζουμε. Το ίδιο και ο στοιχηματζής, κυρίως αυτός που βαυκαλίζεται ότι παίζει value bet. Γιατί αν παίζεις κάθε μέρα στοίχημα, είσαι απλά τζογαδόρος με κόμπλεξ ανωτερότητας. Δηλαδή σκέτος πίθηκος.

Τσίπουρα και value bet

Μην περιμένετε αστειάκια και αναλύσεις σήμερα. Καλύτερα να πάμε για τσίπουρα. Ότι αρέσει στον καθένα τέλος πάντων. Γιατί αλλιώς θα αρχίσω να σου λέω για την Άντερλεχτ και άλλες ομάδες που… φοράνε μωβ.

Δεν γίνεται η Άντερλεχτ να μην κερδίσει την παραπαίουσα Γκενκ και να κλωτσήσει έτσι τις πιθανότητες της για τίτλο. Στο λόγο της ουρακοτάγκικης μου τιμής. Όπως σου λέω μπέσα πως δεν πέφτει η Κόνιασπορ. Θα κερδίσει απλά κι ωραία την αδιάφορη Σαμσουνσπόρ και θα πάνε παρέα για μπακλαβά και γενί ρακί.

Στοίχημα Κυριακής – Παράσταση τίτλου

Παράσταση τίτλου για Στουρμ Γκρατς και Σερβέτ, σε Αυστρία και Ελβετία αντίστοιχα. Όχι, οι αντίπαλοι τους δεν είναι αμελητέοι, ούτε θα τους χαριστούν. Και το εκτός έδρας δεν βοηθάει. Με βάση όμως τα όσα έχουμε δει στη σεζόν και στην Ευρώπη, Στουρμ και Σερβέτ είναι δύο πολύ καλές ομάδες, με ποιότητα και πλάνο. Και όταν έχουμε φτάσει προτελευταία αγωνιστική μία ανάσα από τον τίτλο, μου αρκεί το δείγμα γραφής τους.

Καθηγητής Μυστήριος

Τέσσερα καθαρά φαβορί που συνδυάζουν αγωνιστική υπεροχή με κίνητρο και ανεκτές αποδόσεις. Όχι, δεν είναι ο ορισμός του value bet, αλλά τέτοια εποχή, ο καθένας κάνει το σκόντο του.

Καθηγητής Μυστήριος Value Bet
Καθηγητής Μυστήριος και Value Bet

🌍 Για μαύρους κύκνους και στοίχημα αλάνας, τσεκάρετε τα value bet του Φλάινγκ Ντάτσμαν. Ημερολόγια καταστρώματος για τα πιο μακρινά και παράξενα ταξίδια στις θάλασσες του στοιχήματος.

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.