','

' ); } ?>

Καθηγητής Μυστήριος: Με τους Λύκους

H ζώνη των Χριστουγέννων θα πρέπει να συνοδεύεται περισσότερο fun bet, παρά κλασσικό στοίχημα. Το σημερινό ματς της Πρέμιερ Λιγκ όμως είναι ο ορισμός του value bet.

Στοίχημα στην Πρέμιερ

Δεν χρειάζεται να είσαι γκουρού του βρετανικού φουτμπόλ ή μέντορας των analytics για να καταλάβεις ότι κάτι πάει λάθος. Θες ο φόβος του μπουκ σε μια μέρα με ένα μεγάλο ματς, θες η διαστρεβλωμένη σοφία του πλήθους και το διπλό της Τσέλσι στο Μολινό πληρώνει μόλις 1.80-1.90!

Όποιος έχει δει έστω κι ένα ματς των “λύκων” κόντρα σε τοπ ομάδες, σκέφτεται αυτόματα την κόντρα. Γιατί όταν έχεις κερδίσει με 2-1 τη Σίτι και την Τότεναμ (στα ντουζένια τους) και τρέχεις σερί 3-3-0 με τον Ο’ Νιλ στον πάγκο (έχοντας παίξει επιπλέον με Νιουκάστλ και Βίλα) τι να φοβηθείς;

Χώρια το ότι η Τσέλσι τα έδωσε όλα πριν τρεις μέρες στο Λιγκ Καπ και κουβαλάει ακόμη ένα κάρο απουσίες. Με βάση το κούμπωμα του αγωνιστικού τους στιλ και της ιδιαιτερότητας της ημέρας, θα έλεγα ότι έχουμε μπροστά μας ένα ματς του 2.30-2.40 (για να μην πω με δυσδιάκριτο φαβορί).

Το στοίχημα βέβαια είναι προσωπική υπόθεση και ο καθένας παίζει ότι θέλει. Από διπλή ευκαιρία, μέχρι draw no bet, ειδικά στοιχήματα κοκ.

Καθηγητής Μυστήριος - Το value bet των Λύκων
Καθηγητής Μυστήριος – Το value bet των Λύκων

🌍 Για μαύρους κύκνους και στοίχημα αλάνας, τσεκάρετε τα value bet του Φλάινγκ Ντάτσμαν. Ημερολόγια καταστρώματος για τα πιο μακρινά και παράξενα ταξίδια στις θάλασσες του στοιχήματος.