','

' ); } ?>

Καθηγητής Μυστήριος – Στοίχημα Χωρίς Σύνορα Κυριακής

Δεν θα σε πρήξω με σοφιστείες περί value bet και πως πρέπει να παίζεις. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν θες να παίζεις στοίχημα σαν τον Le Marseillais, μπράβο σου! Έχεις κερδίσει ένα δωρεάν ταξίδι στη φυλακή του Ροβανιέμι. Χωρίς επιστροφή…

Value Bet of the Day – Στοίχημα Χωρίς Σύνορα

Βαλωνικό ντέρμπι το Ουνιόν – Σαρλερουά. Σκασμένη από τα συνεχή ματς η Ουνιόν, με νεκρά διαστήματα και από midweek ντέρμπι. Από τρία αρκετά καλά ματς η Σαρλερουά που δεν έχει να ζηλέψει κάτι σαν ρόστερ.

Και με τον μάστορα Felice Mazzù στον πάγκο. Ο οποίος ξέρει την Ουνιόν πιο καλά από τον καθένα. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι όνειρο έχουν δει οι μπουκ και το δίνουν 1.50 – το ματς είναι για 2.10+!

The Numbers Game – AIK Value Bet

Από 3/4 ήττες στην Allsvenskan και την 4αρα στο Λεβερκούζεν η Χάκεν. Είναι σαφές πως δεν μπορεί να κουβαλήσει δύο καρπούζια.

Από 3/4 νίκες η ΑΪΚ. Άλλη ομάδα με τον σούπερ Henning Berg στον πάγκο, μετράει 6-3-3 από την επανέναρξη του Ιουλίου. Τα odds μαζεύτηκαν κάπως, αλλά το 4.50 στο διπλό, παραμένει τεράστιο!

Value Bet Therapy – Καθηγητής Μυστήριος

Από τις πολύ δυνατές μέρες σήμερα για στοίχημα. Και οι δύο επιλογές είναι πολύ δυνατές. Μάλλον, οι αποδόσεις είναι εντελώς λάθος. Προφανώς σε λίγες ώρες θα ξέρουμε καλύτερα.

Καθηγητής Μυστήριος: Προγνωστικά στοιχήματος ή value bet
Καθηγητής Μυστήριος – Προγνωστικά στοιχήματος ή value bet ?

Το στοίχημα είναι προσωπική υπόθεση. Ακόμη και τα ίδια ματσάκια, ο καθένας τα παίζει όπως θέλει. Άλλος ξερά διπλά για να πάρει και το early payout αν η ομάδα του προηγηθεί 0-2. Άλλος διπλή ευκαιρία για να μην σιχτιρίζει στην ισοπαλία. Ο Καθηγητής Μυστήριος είναι του draw no bet!

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.