','

' ); } ?>

Στοίχημα τένις στο παρά πέντε

Κυριολεκτικά στο παρά πέντε, τρεις επιλογές value bet από το σημερινό κουπόνι Τένις. Και αφού είμαστε στο παρά πέντε, θα μιλήσουμε για WTA φυσικά που έχει τρομερές διακυμάνσεις και δίνει περισσότερα value bet, καθώς όπως θα έλεγε και ο… Καββαδίας, οι αγώνες του WTA “κάτι έχουν απ’ την ύπουλη καρδιά της γυναικός“…

Εντελώς λανθασμένο στοίχημα η προχθεσινή μου προσέγγιση στο ματς της Γιαστρέμσκα. Για μία ακόμη φορά, απέδειξε πόσο εύθραυστη είναι ψυχολογικά, αν και για να πω την αλήθεια, η Παολίνι έπαιξε εξαιρετικό παιχνίδι και δεν της άφησε κανένα περιθώριο.

Με ολίγον “σύνδρομο της Στοκχόλμης” λοιπόν, θα στηρίξω Παολίνι και σήμερα, καθώς τη θεωρώ φαβορί κόντρα στο “μονοκόμματο” παιχνίδι της Γερμανίδας Νιμάιερ. Η αμυντική ικανότητα και οι γωνίες που στέλνει τις μπάλες η Ιταλίδα, θα δυσκολέψουν αφάνταστα την Νιμάιερ. Αν πάλι η Γερμανίδα βρεθεί σε τρομερή μέρα στο σερβίς της, δύσκολα αντιμετωπίζεται – όμως μιλάμε για σημείο του 2,40 και όχι του 1,60!

Προγνωστικά τένις: Εντός έδρας η Μπόνταρ

Τρομερό παιχνίδι προχθές η Μπόνταρ στο 2-0 επί της Νταρτ, της ταιριάζει το indoor game και έχει την προτίμηση του κοινού στην Τρανσιλβανία. Το τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι με την Ποτάποβα ήταν στη φάση των “16” του Αυστραλιανού Όπεν, ένα πραγματικό θρίλερ που κρίθηκε στη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας. Βγάζει μάτι σαν value bet το 3,00 για τη νίκη της Μπόνταρ που θα πάρει τουλάχιστον ένα σετ.

Κλείνουμε τρέχοντας μέχρι το Σαν Ντιέγκο. Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί ο Μπουκ θεωρεί καθαρό φαβορί την Πέγκουλα εναντίον της Κις απόψε. Και χωρίς πολλές αναλύσεις, είμαι διατεθειμένος να… πληρώσω στοίχημα για να μάθω!