','

' ); } ?>

Βόλεϊ: Ξανά τρελοί Γαλάτες!

Λέγαμε και το προηγούμενο Σάββατο για το πόσο αγαπημένη διοργάνωση του Trader, είναι η γαλλική λίγκα Βόλεϊ. Ένα εξαιρετικά ομοιογενές πρωτάθλημα, που προ(σ)καλεί για στοίχημα σε αουτσάιντερ. Απλούστατα γιατί το το “low calibre” odds compiling της αγοράς, αφήνει χάσματα για value bet.

Προγνωστικά Βόλεϊ: Value Bet στο 4,33!

Όποτε μας δίνεται λοιπόν ευκαιρία, θα πηγαίνουμε με betting tips της σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα Βόλεϊ. Πραγματικά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με το 1,20 στον άσσο της Ναρμπόν στο ντέρμπυ του Νότου με την ισοδύναμη Σετ.

Μα θα μου πεις ότι την Τετάρτη έπαιξαν για το CEV Cup στην έδρα της Σετ και ήρθε (δίκαια) 1-3 σετ! Αυτό όμως κατά κύριο λόγο συνέβη γιατί κατάφεραν να περιορίσουν το κύριο όπλο της Σετ Lisandro Zanotti (που για τρία χρόνια έπαιζε στην Ναρμπόν και πέρυσι ήταν αρχηγός της) και δεν έπαιξε ο Αμερικανός Kyle Russell

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταφέρει να διασταυρώσω αν επιστρέφει ο Russell που είχε έναν μικροτραυματισμό στο ματς του περασμένου Σαββάτου. Στους πανηγυρισμούς πάντως του 3-1 επί της Καμπραί με την λήξη, συμμετείχε κανονικά.

Προγνωστικά Βόλεϊ και στοίχημα
LNV θα πει value bet

Ακόμη κι αν δεν επιστρέψει όμως απόψε, το 4,33 στην Σετ είναι πολύ μεγάλο. Ο Zanotti θα είναι σίγουρα καλύτερος και η Ναρμπόν δύσκολα θα επαναλάβει τόσο καλή εμφάνιση και επιθετικά και αμυντικά. Αν πάλι δούμε να παίζει κανονικά ο Russsell, χτυπάμε αλύπητα και στο Live στοίχημα.

Στοίχημα στη Νις

Για την ουραγό Νις (1-6) τα λέγαμε και το προηγούμενο Σάββατο. Όλες οι ήττες της ήταν στις λεπτομέρειες, όπως εξάλλου συνέβη και την περασμένη εβδομάδα. Είχε ευκαιρία να προηγηθεί με 1-2 σετ, αλλά είχε λάθος επιλογές.

Παραμένει όμως καλή ομάδα και τουλάχιστον ισοδύναμη της Πλεσί. Την περιμένω πιο κυνική απόψε και το 2,50 στο διπλό παίζεται πολύ άνετα.

Προγνωστικά στοιχήματος Trader

Προχωράμε κλασσικά με δύο value bet αουτσάιντερ. Ειδικά αν παίξει τελικά και ο Ράσελ, η αξία στη Σετ είναι εξωφρενική – το ματς θα είναι για 1,80!!

✅ Bet Therapy Betting Tips

 20:00 Narbonne v Sete 2 (4.33)

 20:00 Plessis v Nice 2 (2.50)

Τα value bet του The Trader από το Γαλλικό Βόλεϊ

✅ Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.