','

' ); } ?>

Βόλεϊ: Είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες

Μία από τις επίσημες αγαπημένες (διοργανώσεις) του Trader, το γαλλικό πρωτάθλημα Βόλεϊ. Μία πολύ ομοιογενής διοργάνωση που προσφέρεται για στοίχημα σε αουτσάιντερ. Γιατί το το χαμηλής ακρίβειας odds compiling της αγοράς, αφήνει σημαντικά περιθώρια για value bet.

Προγνωστικά Βόλεϊ: Value Bet στο 6,50!

Δεύτερο από τα betting tips της σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα Βόλεϊ. Δεύτερη κόντρα στην Τουρκουάν, η οποία πέρασε δια πυρός και σιδήρου από το Παρίσι – η 4η νίκη της με 3-2 σετ φέτος! Εξάλλου και η 5η νίκη της ομάδας από τη Λιλ, είχε κριθεί στις λεπτομέρειες. Νίκη με 3-1 επί της Πουατιέ, με το 4ο σετ να λήγει 30-28!

Εντελώς οριακό έως πλασματικό λοιπόν το σερί της Τουρκουάν. Έχει όμως πιθανότητες να σπάσει κόντρα στην Πλεσί που εκτός έδρας μετράει τρεις ήττες με 0-9 σετ; Φυσικά και ναι, είναι η απάντηση. Γιατί οι εν λόγω ήττες της Πλεσί ήταν κόντρα στα τρία φαβορί για τον τίτλο. Τα δε 6/9 σετ που συζητάμε κρίθηκαν στις λεπτομέρειες (τα δύο 28-26).

Προγνωστικά Βόλεϊ και στοίχημα

Στοίχημα στα αουτσάιντερ

Θετική έκπληξη η νεοφώτιστη Ναζαίρ, με 4-2 νίκες και τις ήττες να έχουν έρθει από τα μεγαθήρια Τουρ και Σομόν με 3-1. Ουραγός με 1-5 η Νις, άρα λογικός ο άσσος στο 1,16. Δεν είναι όμως καθόλου απλό.

Αν αναλογιστούμε ότι η Νις, παρά τις 5 ήττες, παίρνει 1,7 σετ ανά αγώνα και είχε match point να κερδίσει την Τουρ, μπορεί ξαφνικά να αρχίσει να μοιάζει value bet το 4,50 του διπλού! Αν επιπλέον σκεφτούμε ότι έχεις στις τάξεις της και τον Javier Gonzalez, πρωταγωνιστεί του περσινού τίτλου της Μονπελιέ…

Προγνωστικά Βόλεϊ: Πόσο το δίνει;

Πολύ θετικό το ξεκίνημα της ενισχυμένης Ναντ (4-2), με τον Hubert Henno να χτίζει πάνω στη σπουδαία δουλειά που ξεκίνησε πέρυσι. Δεν είναι εύκολο το ταξίδι στο Νότο, αλλά δεν είναι και καμιά έδρα φόβητρο το νεόδμητο “κυριλέ” γήπεδο της Ναρμπόν.

Μέτριο το ξεκίνημα των “Κενταύρων” (3-3) θα γίνει σκληρή μάχη. Προφανώς πολύ πιο σκληρή από όσο προοιωνίζει το 1,40 του άσσου στα προγνωστικά βόλεϊ του μπουκ…

Το treble του Trader

Εξαιρετικά φιλόδοξο μεν, ξεκάθαρα value bet όμως, το σημερινό treble στοίχημα του Trader. À la prochaine…