','

' ); } ?>

Serie A: Το στοίχημα της Τορίνο

Με τρία παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Serie A, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στις τρεις ομάδες που έχουν διπλές υποχρεώσεις ένεκα Τσάμπιονς Λιγκ. Η Νάπολι έχει εύκολο έργο απέναντι στην Σπέτσια, Μίλαν και Ίντερ όμως, έχουν πονηρά παιχνίδια και οι αποδόσεις δεν λένε όλη την αλήθεια.

Το φαινόμενο Κβαρατσκέλια

Ακόμη δεν το πιστεύουν στο Σάο Πάολο ,το υπέρτατο σόου που έζησαν την Τετάρτη – ειδικά το πρώτο ημίχρονο στο απίθανο 4-1 επί της Λίβερπουλ, θύμισε εποχές Μαραντόνα. Η αλήθεια είναι ότι οι καλεσμένοι στην “Domenice Sportiva” έχουν αρχίσει ήδη τις παρλάτες που αναγορεύουν τον δαιμόνιο 21χρονο Γεωργιανό Κβαρατσκέλια σε νέο Ντιέγκο.

Μπορεί να ακούγεται ιεροσυλία, αλλά τα μαγικά πράγματα που κάνει ο Κβαρατσκέλια, μας έχουν κάνει όλους να παραμιλάμε, πόσο μάλλον τους δύσμοιρους αντίπαλους αμυντικούς. Και είναι αλήθεια ότι με τέτοιες εμφανίσεις του Κβαρατσκέλια, πραγματικά δεν υπάρχει αντίπαλος που θα φύγει από τη Νάπολι, χωρίς την… ουρά στα σκέλια.

Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε άνοιξε λογαριασμό στο 4-1 με την Λίβερπουλ

Το μόνο αρνητικό για την Νάπολι, είναι ο τραυματισμός του τρομερά φορμαρισμένου Οσίμεν, ο οποίος θα μείνει εκτός για ένα μήνα. Το λες και καρμικό βέβαια, γιατί ο αντικαταστάτης του Τζιοβάνι Σιμεόνε, που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, άνοιξε ήδη λογαριασμό στο Τσάμπιονς Λιγκ και πληρώνει το αξιοπρεπέστατο 2,15 να σκοράρει και κόντρα στην αδύναμη Σπέτσια.

Επικίνδυνες αποστολές

Οι άλλες δύο ευρωπαίες από το Μιλάνο, βρίσκονται μπροστά σε επικίνδυνες αποστολές – τουλάχιστον πιο επικίνδυνες από όσο προοιωνίζουν οι αποδόσεις των μπουκ. Η Μίλαν έρχεται από την μεγάλη νίκη στο Ντέρμπι με την Ίντερ, αλλά γενικά οι εμφανίσεις της δεν ενθουσιάζουν, ενώ μεσοβδόμαδα προβλημάτισε αρκετά στο (δίκαιο) 1-1 με τη Σάλτσμπουργκ.

Ο τραυματισμός του Ρέμπιτς, σε συνδυασμό με το αναμενόμενο rotation του Πιόλι (απώλεια και ο Ντίας) με βάζουν σε ανάποδες σκέψεις. Το θέμα είναι πως η Σαμπντόρια έρχεται από τρεις συναπτές μετριότατες (έως κακές) εμφανίσεις και δεν εμπνέει καθόλου για κόντρα. Στον αντίποδα στη 2η αγωνιστική, είχε κρατήσει με χαρακτηριστική άνεση στο 0-0 τη Γιουβέντους και με μπούσουλα εκείνο το ματς, το 1,53 στο διπλό της Μίλαν, φαντάζει εξωφρενικά χαμηλό.

Διπλό σε απόδοση 7,00!

Η Ίντερ μπορεί να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο στο μάτι μπροστά, αλλά είναι αναξιόπιστη αμυντικά και τρυπιέται πολύ εύκολα! Χωρίς δε τον Λουκάκου, χάνει δυσανάλογο κομμάτι της δύναμης πυρός της και κόντρα στην Μπάγερν δεν πρόβαλλε την παραμικρή αντίσταση και σε όλο το ματς έπαιζε μια ταχύτητα κάτω από τους Βαυαρούς.

Βλάσιτς και Σανάμπρια καραδοκούν να “τρυπήσουν” την κουρασμένη Ίντερ

Βέβαια, θα μου πείτε, με τους “μαθουσάλες” που έχει μαζέψει στο ρόστερ της, τι περίμενες, πχ τον Τζέκο να χορεύει στη βροχή και να καρφώνει τον Νόιερ – αν είχε απέναντι τον… Όλιβερ Καν, μπορεί, τώρα πια χλωμό.

Συνολικά καλά στοιχεία η Τορίνο του Γιούριτς, δυσκολοκατάβλητη ομάδα που αρέσκεται να δίνει χώρο και να χτυπάει στην κόντρα, με τους Βλάσιτς και Σανάμπρια να καραδοκούν να τρυπήσουν οποιαδήποτε άμυνα – πόσο μάλλον τα τρία “βαριά” στόπερ στο 3-5-2 του Ινζάγκι. Το διπλό 💣 της Τορίνο στο 7,00 είναι “άρρωστo” value bet!