στοίχημα value bet stoixima

Professor Boxing Day

Boxing Day της τελευταίας στιγμής από τον Professor. Δύο fun bet για χαλαρό στοίχημα…

Καθηγητής Μυστήριος στοίχημα

Πριν τα Φώκλαντ

Εμείς που είμαστε οπαδοί της Τότεναμ πριν από τον πόλεμο των Φώκλαντ, βρισκόμαστε σε προφανή αμηχανία. Κι αν ο Άγγελος Ποστέκογλου κάνει το θαύμα; Μέχρι και το σπίτι που έμενε στα Ψηλά Αλώνια θα γίνει τόπος προσκυνήματος για Αγγλάρες τουρίστες πριν πάρουν το πλοίο για το Ζάντε.

Derby Diaries: Γκολ στο Καραϊσκάκης

Όταν έχεις κάνει τον Φαν Ντάικ και τον Άκε να επιστρατεύουν κάθε βρώμικο κόλπο για να φρενάρουν και πάλι τους πήρες παραμάζωμα, θα κωλώσεις στο Καραϊσκάκης;

Maestro: ΠΑΟΚ είσαι!

Έχουν νόημα οι ιστορικές αναδρομές στο στοίχημα; Ξέμπαρκες όχι. Όταν όμως ανασύρουν ποιοτικά στοιχεία το πράγμα αλλάζει. Τα μοντέλα των μπουκ, μπορούν να αξιολογήσουν μόνο ποσοτικά δεδομένα. Τα value bet όμως συχνά έχουν άυλο υπόβαθρο. Όπως η συμπεριφορά του ΠΑΟΚ απέναντι στις γερμανικές ομάδες.

Το συναξάρι του Τζενάρο Γκατούζο

Ο Τζενάρο Γκατούζο ξεκινά σήμερα μια νέα περιπέτεια στο μεγάλο λιμάνι της Μαρσίλιας και ο Maestro θυμάται στιγμές του βίου και πολιτείας του…

Smash the Fascists!

Θα πάμε να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και για την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του.

Bet Therapy Στοίχημα Value Bet Καθηγητής Μυστήριος

Στοίχημα – Μια ζωή στην ίδια τάξη

Ποιος είναι ο σκοπός που γράφουμε για στοίχημα; Σίγουρα όχι για να πουλήσουμε μούρη ή προγνωστικά. Ψέματα, μια δόση ματαιοδοξίας, κατά βάθος υπάρχει. Ο κύριος όμως λόγος που γράφω περί value bet είναι υπαρξιακός. Έστω κι ένας, να νοιώσει από αυτή τη γωνιά τι θα πει value bet, συνιστά τη μέγιστη ηθική ικανοποίηση.