','

' ); } ?>

Τα value bet των άλλων: Το χαμένο Γκράαλ

Όλοι ψάχνουμε κάθε μέρα να ανακαλύψουμε το χαμένο Γκράαλ. Το οποίο φυσικά είναι διαφορετικό για τον καθένα. Άλλος το ψάχνει στα βουνά κι άλλος στις κατακόμβες. Έτσι και στο στοίχημα. Η αναζήτηση του Αγίου Δισκοπότηρου είναι προσωπική υπόθεση. Υπάρχει όμως πάντα και η καλοσύνη των ξένων να σε ορμηνέψει ποιον δρόμο να πάρεις…

Τα value bet των άλλων

Εξάλλου όπως όλοι ξέρουμε, οι κερασμένες μπύρες είναι πάντα πιο δροσερές. Τι καλύτερο εξάλλου από μια παρέα που κάθε γύρος από pints ανήκει και σε άλλον καππαδόκη. Το θέμα είναι να αντέχεις και να μπορείς να φιλτράρεις και να νοιώθεις ποιος… μικροζυθοποιός πραγματικά αξίζει.

Τα γκολ της Γερμανίας

Ο Germanos του Betmarket αρέσκεται σε ένα ιδιότυπο στοίχημα που αφορά το G/G ημιχρόνου – ήτοι το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Όλα τα στοιχήματα με Goal έχουν πιο ανάγλυφο το εγγενές πρόβλημα στο στοίχημα. Να έχεις δηλαδή διαβάσει σωστά το ματς – με βάση τα τεκταινόμενα στο τερέν και το ρυθμό του μας – αλλά η μπάλα να μη θέλει να μπει.

Bet Therapy στοίχημα. Value Bet
Value Bet στα γκολ της Γερμανίας

Σε όλα τα πράγματα όμως, το σημαντικό είναι να εστιάσεις στις παραμέτρους που μπορείς να ελέγξεις. Και όσον αφορά το στοίχημα είναι η ανάλυση των δεδομένων και η αξιολόγηση των αποδόσεων. Εάν κάνεις συστηματικά ορθολογική μελέτη, θα έρθει νομοτελειακά και το μακροπρόθεσμο ταμείο.

Το Μαγδεμβούργο παίζει ένα παράξενο επιθετικό ποδόσφαιρο, με πολλά κενά στην άμυνα. Αυτό το στυλ ταιριάζει τρομερά στην Καρσλρούη, που συνήθως ψάχνει χώρους για κάθετες. Αυτό δεν της βγήκε απέναντι στην Πάντερμπορν, που έπαιξε πολύ από το κέντρο.

Το Μαγδεμβούργο όμως παίζει διαφορετικά και ταιριάζει πιο πολύ ως προς το παιχνίδι της Καρλσρούης. Στο 4,00 το γκολ/γκολ ημιχρόνου αξίζει, αφού είναι δύο ομάδες που αρέσκονται στο να μπαίνουν πολύ δυνατά στα παιχνίδια τους.

Στοίχημα στο Σαν Πάουλι

Δεν μου αρέσει να κοντράρω την Σαν Πάουλι. Στο στοίχημα όμως δεν χωράνε οπαδικά – όλοι το ξέρουν αυτό. Και όταν δύο δυνατοί γνώστες συγκλίνουν τόσο πολύ, ξεχνάμε και το “Hells Bells” και το μέταλ παρελθόν μας. Ειδικά μετά το επεισόδιο στην προπόνηση μεταξύ του φρέσκου (29χρονου) προπονητή της Σαν Πάουλι και του εμβληματικού αρχηγού Πακαρόντα.

Πραγματικά, έχω περιέργεια να δω πώς θα επιβληθεί ένας 29χρονος τεχνικός σε επαγγελματική ομάδα. Ο Λάιτλ πάντως είναι πολύ πιο ψημένος προπονητής και περιμένω από το Αννόβερο να βγάλει αντίδραση. Ούτως ή άλλως, οι Σάξονες έχουν πολύ δυνατή παράδοση με τη Σαν Πάουλι.

Bet Therapy στοίχημα
Στοίχημα στην γνώση… μικροζυθοποιών του value bet

Αν το Ανόβερο πιάσει την απόδοση που είχε με Λάουτερν, αποφεύγοντας τα καίρια λάθη στην άμυνα και η Πάουλι παίξει όπως με Νυρεμβέργη, τότε το 3,50 του διπλού κρίνεται μεγάλο και έχει αξία.

Bet Therapy Betting Tips: Η καλοσύνη των ξένων

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.