','

' ); } ?>

Top Αγώνες Κυριακής: Afternoon Trixie

Πολύ γεμάτο το κουπόνι της Κυριακής, θα την χωρίσουμε στα δύο. Στοίχημα σε “τσιπουράδικο” φαβορί και value bet αουτσάιντερ το μεσημέρι. Για τα βραδινά, θα τα πούμε αργότερα. Vamos!

☁ 16:00 Fulham v Arsenal 📺 Novasports Premier League 🛑 No Bet

Σχεδόν όλοι βλέπουν στην Άρσεναλ το μέταλλο του πρωταθλητή. Ο επικός τρόπος που γύρισε το ματς με την Μπούρνεμουθ, βαθιά στις καθυστερήσεις, επαυξάνει. Όμως δεν ήταν καλή ούτε στο Λέστερ, ούτε και στο Βίλα Παρκ όπου ξέφυγε ξανά στον extra χρόνο. Και η Φούλαμ δεν είναι καθόλου εύκολη ομάδα.

☁ 16:00 West Ham v Aston Villa 📺 Novasports 4 HD ✅ 2 (3.40)

Η Γουέστ Χαμ δεν ακούμπησε μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο του 4-0 στο Μπράιτον και ο Μόγιες στέκει με το μαχαίρι στο λαιμό. Η νίκη στην Κύπρο μοιάζει με προπέτασμα καπνού και η σαφώς βελτιωμένη Άστον Βίλα του Έμερι, μοιάζει ιδανικός αντίπαλος για να πέσουν οι τίτλοι του τέλους.

Στοίχημα στη Serie A

Στο ποδόσφαιρο όσο και στο στοίχημα, υπάρχουν κάποιες παγκόσμιες σταθερές. Μία από αυτές είναι ότι στον “Ρωμαιοκαθολικό” Νότο – σε αντίθεση με τον “Προτεσταντικό” Βορρά, οι ομάδες βλέπουν με συμπάθεια το πάθημα του άλλου.

Έστω, αν προτιμάτε, κρατάνε τεφτέρι με τις “χάρες” που (τους) χρωστούν. Γιατί όταν βρεθείς κι εσύ στην ανάγκη, είναι προτιμότερο να έχεις φίλους, παρά εχθρούς…

☁ 16:00 Verona v Monza 📺 OTE Sport 3 HD ✅ 1 (2.55)

Το Βερόνα – Μόντσα εντάσσεται ακριβώς στην παραπάνω κατηγορία. Η Μόντσα έχει σώσει την κατηγορία και ο Γκαλιάνι μπορεί άνετα να πει τα… τσιπουράκια του στην παραλία του Βόλου. Παρέα με τον κυρ Αχιλλέα και τον Μάρκο Τζαφαρόνι. Ο οποίος έχει υπάρξει παίκτης και προπονητής της Μόντσα για μια 7ετία!

Value Bet Top Αγώνες Στοίχημα Bet Therapy Προγνωστικά στοιχήματος Προγνωστικά Σέριε Α
Bet Therapy – Προγνωστικά στοιχήματος Σέριε Α

Αυτό όμως που μας νοιάζει κυρίως στο Bet Therapy, είναι ότι ο άσσος βγαίνει και αγωνιστικά. Η Βερόνα είναι από τις πιο αδικημένες – βάσει εικόνας – ομάδες στη βαθμολογία της Σέριε Α. Και ανεξάρτητα από τσίπουρα και τεφτέρια, μπορεί να νικήσει έτσι κι αλλιώς.

Value Bet στη Bundesliga

Το value bet του μεσημεριού, μας το δίνει βέβαια, η ωραία Μπουντεσλίγκα. Ακόμη κι αν εκ πρώτης όψεως μοιάζει κουφό.

☀ 16:30 Freiburg v Hoffenheim 📺 Novasports Prime 💣 2 (4.00)

Η Φράιμπουργκ στο 2023 δεν πατάει καλά. Μάλλον, αν προτιμάτε, απέχει από την ομάδα που μας θάμπωσε το Φθινόπωρο. Την Πέμπτη τα έδωσε όλα, αλλά απέτυχε στο Τορίνο με τη Γιουβέντους. Κι αυτό δεν ήταν μόνο το ματς της σεζόν. Ήταν το ματς της 3ετίας για τα κυβικά του κλαμπ!

Η Χοφενχάιμ βέβαια, δείχνει να βαδίζει προς τον γκρεμό του υποβιβασμού. Με 0-2-11 έχει σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ τα τελευταία 15 χρόνια που βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία.

Όμως, σαν ρόστερ παραμένει πολύ ποιοτική ομάδα. Και για τον Ματαράτσο έχουμε θετική γνώμη σαν προπονητή. Μπορεί να μετράει 4/4 ήττες (1-6 γκολ) από τότε που ανέλαβε, αλλά η εικόνα της έχει βελτιωθεί. Καίγεται όμως για μια νίκη – ορόσημο.

Bet Therapy Team

✅ Διαβάστε καθημερινά τις Αναλύσεις των Top Αγώνων για στοίχημα και το Πρόγραμμα TV της ημέρας.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.