','

' ); } ?>

Top Αγώνες TV Δευτέρας: Στοίχημα στο Νότο

Δευτέρα του Πάσχα σημαίνει χανγκόβερ. Όχι παντού όμως και φυσικά όχι για το στοίχημα. Χανγκόβερ στο στοίχημα έχουμε κάθε μέρα. Αλλά όπως όλα τα πάθη, δεν εξαρτάται από το κουπόνι, αλλά από τον παίκτη. Και το κατά πόσο μπορεί να γίνει επιλεκτικός. Να αρκεστεί σε value bet ή σε no bet…

☀ 21:45 Fiorentina v Atalanta 📺 OTE Sport 1 HD ✅ 1 (2.50)

Σε σούπερ φόρμα η Φιορεντίνα με 11-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Το 1-4 επί της Λεχ μέσα στο Πόζναν, της δίνει την άνεση να επικεντρωθεί στο αποψινό ματς. Σκιά του εαυτού της η Αταλάντα, δεν θα έχει και τον πιο επικίνδυνο παίκτης της (Lookman). Το 2.50 στον άσσο είναι δίκαιη απόδοση.

☀ 22:00 Leeds v Liverpool 📺 Novasports Premier League 🛑 No Bet

ΟΚ η Λίβερπουλ έκανε μετά από καιρό ένα καλό ματς κόντρα στην Άρσεναλ. Στο Άνφιλντ όμως, εκτός έδρας μετράει 4 χωρίς νίκη και συνολικά 3-4-8. Φουλ αποπροσανατολιστικό το 1-5 στο Λιντς-Κρίσταλ Πάλας. Η Λιντς ήταν μια χαρά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αντί για το 2-0 δέχθηκε το 1-1 στο 45΄.

Top αγώνες TV στοίχημα Bet Therapy value bet
Πόσο δίνει στο στοίχημα το διπλό μας στο Λιντς?

Το διπλό έχει πέσει στο 1.66 σε ένα ματς που η Λιντς παίζει για τη ζωή της και η Λίβερπουλ για το ονόρε. Αστεία απόδοση που δεν θα την έπαιζε ούτε ο Κλοπ. Εντούτοις, οι πολύ σημαντικές απουσίες των Wöber (άμυνα) και Adams (κέντρο), μας αποτρέπουν από την κόντρα.

☀ 22:00 Celta v Mallorca 📺 Novasports Prime

Απλά πράγματα – τα αποτελέσματα του Σ/Κ ευνοούν την ισοπαλία. Δεδομένου ότι και οι πέντε τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας έχασαν, Θέλτα και Μαγιόρκα θα προσέξουν να μη χάσουν. Η Μαγιόρκα διπλά, καθώς εκτός έδρας δεν βλέπεται. Σε καλύτερη κατάσταση η Θέλτα, αλλά το 1.80 του άσσου είναι χαμηλό. Σε συνδυασμό με την ευνοϊκή συγκυρία της ισοπαλίας, πάμε στο no bet.

Value Bet στην Πορτογαλία

Το καλύτερο μάλλον σημείο της ημέρας, είναι στην Primeira Liga Πορτογαλίας.

☀ 22:15 Vizela v Boavista 📺 OTE Sport 3 HD 💣 2 DNB (3.30)

Ουσιαστικά αδιάφορο ματς. Θεωρητικά σε καλύτερη κατάσταση η Βιζέλα, αλλά μόνο βάσει αποτελεσμάτων. Οι εμφανίσεις της δεν είναι καλύτερες από της Μποαβίστα. Απλά η Βιζέλα είναι πιο κυνική. Κυρίως όμως εκτός έδρας. Εντός μετράει μόλις 5/13 νίκες (5-2-6) και δεν υφίσταται αβαντάζ έδρας. Τεράστιο το 4.50 στο διπλό.

Bet Therapy Team

✅ Διαβάστε καθημερινά τις Αναλύσεις των Top Αγώνων για στοίχημα και το Πρόγραμμα TV της ημέρας.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.