','

' ); } ?>

Μαθήματα Τένις: Για όλα φταίει το γκαζόν – Επ. 12

Μετρημένα κουκιά (για στοίχημα) το σημερινό πρόγραμμα του Τένις. Δύο εξόφθαλμα value bet με υψηλή πιθανότητα επαλήθευσης. Vamos! Δείτε εδώ όλα τα Μαθήματα Τένις και τα προγνωστικά στοιχήματος του Bet Therapy.

Μαθήματα Τένις: Just trying to get used to the grass

Αφήνουμε εδώ τις χθεσινές δηλώσεις της Ons Jabeur. Όχι μόνο γιατί έχουν ενδιαφέρον στη συζήτηση περί “τένις στο γρασίδι”, αλλά γιατί η Τυνήσια τελευταία δεν πατάει καθόλου καλά:

“I think it was a great match today for me. You know, just trying to get used to the grass more… It’s great to have more confidence on this surface, especially when I find my rhythm—a few drop shots, a few slices can help my game a little bit. But yeah, I mean, I always try to get the one game, one break in front to be able to continue and play the match.”

Προγνωστικά Τένις ATP

Για την μοναδική value bet επιλογή στου Άνδρες, ρίξε μια ματιά στα προγνωστικά Τσιτσιπά!

Στοίχημα προγνωστικά τένις
Προγνωστικά Τένις – Value Bet στις Γυναίκες

Προγνωστικά Τένις WTA – Value Bet Giorgi

Όταν η Καμίλα Τζιόρτζι είναι σε καλή σωματική και ψυχολογική κατάσταση, μπορεί να κερδίσει και την Σερένα Γουίλιαμς, ακόμη και την Ναβρατίλοβα. Και χθες η Τζιότζι έδειξε αρκούντως κεφάτη κόντρα στην Γουότσον.

Προγνωστικά Τσιτσιπάς: Αύριο

Δεν θα είναι καθόλου απλό το σημερινό για τον Στέφανο. Αν δεν εμφανιστεί 100% συγκεντρωμένος, θα έχει σοβαρά θέματα κόντρα στον πολύ επικίνδυνο Γερμανό Hanfmann! Και όλοι το ξέρουμε πως αυτές τις μέρες είναι “αλλού”.

Προγνωστικά Σάκκαρη: Σκληρή δουλειά

Σκληρή δουλειά για την Μαρία Σάκκαρη που μπορεί να βασιστεί σε ένα εξαιρετικό team για να διορθώσει τις αδυναμίες της. Είναι σίγουρο ότι η απόσυρση από το Eastbourne θα βοηθήσει την πορεία της στο Λονδίνο.

🎾 Bet Therapy Tennis Betting Tips – Στοίχημα

Δύο επιλογές στα σημερινό πρόγραμμα. Με πρώτιστο κριτήριο την απόδοση.

Bet Therapy Tennis Betting Tips

👁‍🗨 Δείτε καθημερινά τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις, έμπειρα value bet και προγνωστικά στοιχήματος με… παραπεμπτικό από το Bet Therapy για μοναδικά Tennis Betting Tips.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.