','

' ); } ?>

Μαθήματα Τένις: Για όλα φταίει το γκαζόν – Επ. 4

Ημέρα τελικών σήμερα για την πρώτη εβδομάδα με στοίχημα σε γκαζόν. Οι αποδόσεις στους Άνδρες είναι καλά ζυγισμένες, στις Γυναίκες όμως αφήνουν περιθώρια value bet. Δείτε εδώ όλα τα Μαθήματα Τένις και τα προγνωστικά στοιχήματος του Bet Therapy.

Μαθήματα Τένις: Για όλα φταίει το γκαζόν

Να το πούμε ξανά όμως. Η σεζόν του γκαζόν στο Τένις, είναι μικρή και απρόβλεπτη. Σαν ταινία μικρού μήκους που μέχρι να καταλάβεις την υπόθεση, το έργο έχει τελειώσει. Έτσι και το στοίχημα έχει τα ανάλογα ρίσκα. Μέχρι να βρεις το value bet, φτάσαμε στον τελικό.

Προγνωστικά Τένις ATP – No Bet

Στο Χερτόγκενμπος ο “γηπεδούχος” Griekspoor έχει δίκαιο αβαντάζ. Στη Στουτγάρδη ο τελικός είναι πολύ κοντά στο 50%-50% όπως περίπου λένε οι αποδόσεις. No Bet!

Προγνωστικά Τένις WTA: Εντός έδρας

Μεγάλες πιένες στο Nottingham Tennis Centre με “εγγλέζικο” τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία! Η Katie Boulter είναι πιο έμπειρη παίκτρια, είναι πλήρως εξοικειωμένη με τα κορτ (ουσιαστικά εκεί έμαθε τένις) και έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Tennis Betting Tips – Grass Season Value Bet

Σαφώς πιο μικρό όμως από όσο λένε οι αποδόσεις των μπουκ. Γιατί με βάση τα όσα είδαμε μέσα στην εβδομάδα, η εξαιρετική – και με άγνοια κινδύνου – Jodie Burrage, θα την παίξει στα ίσια. Ματς γιορτή που κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί στα τρία σετ. Ειδικά αν βρέξει.

Αντίστοιχα αμφίρροπος αναμένεται και ο τελικός στο γυναικείο ταμπλό του Hertogenbosch. Για την ακρίβεια, θεωρούμε φαβορί του τελικού την πιο “βαριά” ρακέτα της Alexandrova. Αν αποφύγει τα πολλά αβίαστα λάθη, θα κερδίσει την Κουντερμέντοβα.

Προγνωστικά Τσιτσιπάς: Διακοπές

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα είπε όλα σε συνέντευξη του στη γερμανική “Bild”. Άντε και καλούς απογόνους…

“Έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου. Και μπορώ να πω με μεγάλη σιγουριά πως ποτέ δεν ένιωσα τέτοια έλξη. Ποτέ ξανά δεν βρήκα τόση σαγήνη σε μία γυναίκα. Δεν είμαστε όμως μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Και αυτό είναι πολύ σπάνιο…”

🎾 Bet Therapy Tennis Betting Tips – Στοίχημα

🔥 13:00 Veronika Kudermetova v Ekaterina Alexandrova 🎾 2 (2.10) 🌤 WTA Hertogenbosch

✅ 14:30 Jodie Anna Burrage v Katie Boulter 🎾 Over 2.5 Sets (2.40) ⛈ WTA Nottingham

👁‍🗨 Δείτε καθημερινά τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις, έμπειρα value bet και προγνωστικά στοιχήματος με… παραπεμπτικό από το Bet Therapy για μοναδικά Tennis Betting Tips.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.