','

' ); } ?>

Μαθήματα Τένις: Value Bet Nov 15

Tρομερές ματσάρες έχουμε δει στα ATP Finals. Με αποκορύφωμα τη χθεσινή νίκη του Σίνερ. Και κλασσική παραφωνία τον τραυματισμό του Τσιτσιπά. Υπάρχει value bet; Δες εδώ όλα τα Μαθήματα Τένις και τα προγνωστικά στοιχήματος του Bet Therapy.

Προγνωστικά Τένις

Αφήνουμε καρφιτσωμένο το χθεσινό απόσπασμα για όσους προτιμούν το στοίχημα Outright. Δεν υπάρχει το τένις που έχει παίξει τους τελευταίους μήνες ο Σίνερ. Ο Ιταλο-Αυστριακός έχει και το μέταλλο και το ταλέντο για κάτι μεγάλο. Ειδικά εντός έδρας. Ποιος λέει πως δεν υπάρχει αβαντάζ έδρας και στο Τένις.

Στοίχημα ATP

H νίκη-ανατροπή του Zverev επί του Αλκάραθ, έχει βάλει φωτιά στο Red Group των ATP finals. Ο Γερμανός έπιασε τρομερή απόδοση με άπιαστα σερβίς στα 208χλμ. μέσο όρο. Με max speed τα 222χλμ!

Προφανώς και ο Μεντβέντφ δεν είναι αμελητέα ποσότητα – κάθε άλλο. Οι Indoor όμως συνθήκες σε συνδυασμό με το φονικό σερβίς του Ζβέρεφ κάνουν το ματς “φίφτι-φίφτι”.

Zverev Value Bet

Εν κατακλείδι, η πιθανή (50%) νίκη του Αλέξανδρου Ζβέρεφ (όπως θα έλεγαν και οι παλιάς κοπής σπορτκάστερ) σε απόδοση 2.75 είναι value bet.

👁‍🗨 Δες κάθε μέρα τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις, έμπειρα value bet και προγνωστικά στοιχήματος με… παραπεμπτικό από το Bet Therapy για μοναδικά Tennis Betting Tips.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.