','

' ); } ?>

Μαθήματα Τένις: Wimbledon 23 – Day 9

Τελική ευθεία στο Wimbledon με τα 8 ζευγάρια των προημιτελικών. Μετρημένα κουκιά πλέον και για στοίχημα. Πάμε απευθείας στα δύο value bet της ημέρας. Δείτε εδώ όλα τα Μαθήματα Τένις και τα προγνωστικά στοιχήματος του Bet Therapy.

Μαθήματα Τένις: Ο φόβος της νίκης

Λέγαμε χθες για τον φόβο της νίκης – με αφορμή το Χουρκάζ – Τζόκοβιτς. Ο Πολωνός έκανε απίστευτα αβίαστα λάθη στους κρίσιμους πόντους. Λες και τον είχε υπνωτίσει το διαπεραστικό βλέμμα από την άλλη πλευρά του φιλέ.

Ο Τζόκοβιτς λοιπόν, έφτασε ως εδώ, χωρίς να έχει παίξει μεγάλο τένις. Το ερώτημα είναι πόσο θα ανεβάσει την απόδοση του απέναντι σε κάποιον που συνδυάζει τοπ χτυπήματα με θέληση… ψυχοπαθή για την νίκη. Θα το μάθουμε απόψε.

προγνωστικά τένις bet therapy στοίχημα tennis betting tips
Wimbledon value bet – προγνωστικά τένις

Προγνωστικά Τένις ATP – Psycho Killer

Για να συνεχίσουμε τον παραπάνω συλλογισμό, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη συνέπεια του Ρώσου. Ο οποίος όταν (δεν) είναι στα καλά του, μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Και στο τέλος του ματς, τα μεγάφωνα του Wimbledon – ποιητική αδεία – θα παίζουν το Psycho Killer των Talking Heads.

“I used to work in a bar in Russia, and we would play this song every time we were having a great shift. Always cheered everyone up, and this became a custom. Everyone would scream it along, and sing it when we were having drunk aftershift parties. Those days are long gone, but this song never fails to pick me up when I need it.”

Προγνωστικά Τένις WTA – Value Bet

Για το ότι η Marketa Vondrusova είναι το “dark horse” του Bet Therapy να κερδίσει το Wimbledon τα έχουμε πει ήδη πολλές φορές. Φυσικά και θα έπρεπε να προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί κόντρα στην Pegula.

Καθόλου δεν μας χαλάει όμως. Γιατί “ανάποδο φαβορί” του 1.70 είναι ο ορισμός του value bet.

Προγνωστικά Τσιτσιπάς: Ευκαιρία

Λέγαμε και χθες για το πόσο μεγάλη παγίδα ήταν το ματς του Στέφανου με τον πολύ επικίνδυνο Eubanks. Και ότι θα χρειαζόταν να πιάσει απόδοση ανάλογη με τα καλά του σετ κόντρα στον Μάρεϊ για να κερδίσει. Δυστυχώς δε συνέβη κάτι τέτοιο. Ο Eubanks έβγαλε μέταλλο και κέρδισε δίκαια.

🎾 Bet Therapy Tennis Betting Tips – Στοίχημα

Συγκεντρώνουμε εδώ όλα τα value bet της ημέρας από το team του Bet Therapy. Πάμε με το μεγάλο value bet της Vondrusova και την τρέλα του Rublev

Wimbledon προγνωστικά τένις – value bet

👁‍🗨 Δείτε καθημερινά τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις, έμπειρα value bet και προγνωστικά στοιχήματος με… παραπεμπτικό από το Bet Therapy για μοναδικά Tennis Betting Tips.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.