','

' ); } ?>

Μαθήματα Τένις: Wimbledon 23 Men Semi-Finals

Έφτασε η ώρα των ημιτελικών Wimbledon και στους άνδρες. Δύο αμφίρροπα παιχνίδια με τους μπουκ να πριμοδοτούν υπερβολικά τα φαβορί. Δεν μας χαλάει βέβαια – συνεπάγεται value bet. Δείτε εδώ όλα τα Μαθήματα Τένις και τα προγνωστικά στοιχήματος του Bet Therapy.

Μαθήματα Τένις: Mental game

Σημαντικός παράγοντας και σήμερα το ψιλόβροχο που θα έχει όλη μέρα. Αν και υπάρχει πάντα η λύση της κλειστής σκεπής. Μια, δυο διακοπές πάντως τις έχουμε άνετα.

προγνωστικά τένις bet therapy στοίχημα tennis betting tips
Wimbledon value bet – προγνωστικά τένις

Προγνωστικά Τένις ATP – Value Bet

Όποιος διαβάζει Bet Therapy ήξερε από την αρχή του τουρνουά πως περιμέναμε τον Medevedev σαν “dark horse” να κατακτήσει το Wimbledon. O καιρός γαρ εγγύς. Τεράστια η αγάπη μας για τον Αλκαράθ.

Στο στοίχημα όμως δεν χωράνε οπαδικά. Αν μας έδινε ο μπουκ ένα σετ της τάξης 1.95 – 1.95 απλά θα απολαμβάναμε το ματς. Σε αυτές τις τρελές αποδόσεις όμως, το value bet του Ρώσου είναι τεράστιο για να αγνοηθεί.

Το ίδιο – σε μικρότερη κλίμακα – ισχύει και για τον άλλο ημιτελικό. Με την υποσημείωση πως ενώ ο Σίνερ είναι τύποις Ιταλός, στην πράξη είναι Γερμανο-Αυστριακός. Μεγαλωμένος στις παρυφές των Άλπεων με μητρική γλώσσα τα γερμανικά και αγαπημένο σπορ το σκι. Με ότι αυτό συνεπάγεται για την μενταλιτέ του…

🎾 Bet Therapy Tennis Betting Tips – Στοίχημα

Συγκεντρώνουμε εδώ όλα τα value bet της ημέρας από το team του Bet Therapy.

προγνωστικά τένις στοίχημα
Wimbledon – προγνωστικά τένις

👁‍🗨 Δείτε καθημερινά τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις, έμπειρα value bet και προγνωστικά στοιχήματος με… παραπεμπτικό από το Bet Therapy για μοναδικά Tennis Betting Tips.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.