','

' ); } ?>

Betwork: ‘Old school’ στοίχημα

Μετά από μερικές υπερφορτωμένες εβδομάδες, εντός και εκτός στοιχηματικών τερέν, οι οποίες δε δημιουργούσαν τις καλύτερες συνθήκες για στοίχημα, κατέστη εφικτό χθες να συγκεντρωθώ εν όψει του Σ/K και να ποντάρω κάποια σημεία που εκτιμώ πως άξιζαν να αποτελέσουν κομμάτι της στοιχηματικής μου αλυσίδας των (πιθανών) value bet.

Πέρα από τον φόρτο, ωστόσο, έκανα και λίγο τα στραβά μάτια, δεδομένου πως, όπως έχουμε πει, η συγκεκριμένη περίοδος στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας είναι κάπως ύπουλη. Ένα σημείο καμπής με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και τις συνεχείς αναβολές να προκαλούν μια αστάθεια.

Αστάθεια που δεν μπορεί παρά να επηρεάζει τη ζητούμενη μεθοδολογική μας συνέπεια. Εκτός αν κάποιος έχει το χρόνο και το μεράκι να περιμένει πάνω από twitter κτλ. για τις ενδεκάδες ή οποιοδήποτε άλλο νέο. Για την ώρα, αυτή η πολυτέλεια για μένα είναι ακριβώς αυτό. Πολυτέλεια.

Στοίχημα στη Λατινική Αμερική;

Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει και τα δυο λατινοαμερικάνικα πρωταθλήματα που παρακολουθώ στενά, η Chile Primera και η Peru Liga 1, τα οποία βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Η πρώτη σιγά σιγά χτίζει μια πρώτη εικόνα, στη δεύτερη έχουμε δρόμο, αφού, λόγω επιπλοκών με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και των κοινωνικοπολιτικών ταραχών στη χώρα, είχαμε σημαντική καθυστέρηση στην έναρξη των κανονικών αγωνιστικών υποχρεώσεων – κάποια ματς κρίθηκαν στα χαρτιά την πρώτη αγωνιστική.

Betwork Value Bet: UK Coupon

Με αγγλικό στοίχημα κινήθηκα στο επικείμενο πρόγραμμα, παραθέτω τα επίμαχα παιχνίδια:

YORK +0.0 @ 2,08 (WEALDSTONE-YORK)

Το να ποντάρω ομάδα που έρχεται από τρεις κακές εμφανίσεις και γενικότερα είναι σε παρατεταμένα μετριότατη φόρμα δεν είναι το πιο εύλογο. Ωστόσο, το πρώτο μου πάτημα αφορά στην τύχη που σταθερά έχει η Γουέλντστοουν στα αποτελέσματά της, με την 11η θέση να την κολακεύει σε μεγάλο βαθμό.

Bet therapy value bet betwork
Οι οπαδοί της Γιορκ είναι πιο κοντά από ποτέ στο κλαμπ

Δεύτερο πάτημα ένα παλιό, κλασικού τύπου, στήριγμα. Απ’ αυτά με τα οποία γνωρίσαμε το στοίχημα πολλοί, έστω κι αν στην πορεία του τα κριτήρια επιλογής σημείων άλλαξαν σημαντικά. Η Γιορκ, παρότι πέρσι πέτυχε την πολυπόθητη επιστροφή στη National League, έμπλεξε μ’ έναν «ό,τι να’ναι» αγοραστή, ο οποίος κατάφερε να κάνει τον πολύπειρο μάνατζερ Τζον Ασκι να την κάνει, να απολύσει τον αντικαταστάτη του μετά από λίγα ματς και να βγάλει αυτή την εβδομάδα δήλωση πως θα πουλήσει ξανά την ομάδα στο τραστ οπαδών.

Το γεγονός αυτό, όσο ζόρικη κι αν είναι αυτή η επικείμενη μετάβαση, έχει φέρει μια συσπείρωση – κλισέ και σχετικά σιχαμένη λέξη για τα γούστα μου, αλλά αυτή ταιριάζει εδώ – και αλλαγή κλίματος, λόγω της απεμπλοκής του ιδιοκτήτη-καρμανιόλα και θεώρησα ότι άξιζε να ποντάρω πως η Γιορκ θα είναι η… μονόφθαλμη (βάσει φόρμας) στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Μια Γιορκ που, ούτως ή άλλως, δεν ήταν καθόλου κακή προτού γίνει το σκηνικό με τον Άσκι.

MANSFIELD +0.0 @ 2,00 (TRANMERE-MANSFIELD)

Από τις 28/1 που την κόντραρα – καθόλου άδικα, βάσει κίνησης των αποδόσεων, ανεξάρτητα απ’ το αποτέλεσμα – η Μάνσφιλντ φαίνεται να βρίσκει ένα σταθερο, θετικό βήμα και εκτιμώ πως βρίσκεται σε διακριτά καλύτερη φάση σε σύγκριση με την Τρανμίρ. Το 2,00 που έδινε χθες στο +0.0 θεώρησα πως έκρυβε value. Στο 1,85 είναι τώρα, αποδόσεις που νομίζω είναι πιο επικαιροποιημένες.

BROMLEY -0.75 @ 1,85 (BROMLEY-DORKING WANDERERS)

Η Ντόρκινγκ έφερε δυο παλιοσειρές στις μεταγραφές, αλλά στα χαρτιά μου είναι απ’ τις χειρότερες φετινές παρουσίες. Δεν έχω καταγράψει εμφάνιση πάνω του μέτριου εδώ και 10 ματς. Αρχικά, είχε άγνοια κινδύνου και, με τη βοήθεια του τεχνητού της χλοοτάπητα, πήρε αποτελέσματα, όμως στην πορεία έπεσε. Η Μπρόμλι έβγαζε μπλοκάρισμα στα τελευταία, όμως το διπλό στο Όλτρινχαμ την Τρίτη και το βατό της Ντόρκινγκ μου έφτιαξαν έναν ωραίο συνδυασμό για να ποντάρω.

OLDHAM -0.5 @ 1,98 (OLDHAM-MAIDSTONE)

Κι οι δυο παλεύουν στην ουρά, ωστόσο, τόσο σαν μέγεθος όσο και σαν εικόνα, η Όλνταμ σίγουρα δικαιούται να δηλώνει πως είναι κάπως «άδικη» η βαθμολογική της θέση. Έτσι, αξιολόγησα το 1,98 που έδινε ο άσος χθες value bet, έστω και αν η Μέιντστοουν έδειξε ζωή στα δυο τελευταία, σε πρωτάθλημα και FA Trophy. Έπεσε σχετικά το σημείο (1,80-1,85), νομίζω πιο κοντά στο ρεαλιστικό.

Χαιρετώ!