','

' ); } ?>

Στραβός γιαλός

Στο στοίχημα, λένε οι σάρπηδες (από το “sharp” και καλά), πως η μισή νίκη είναι η αγορά να κινηθεί προς την κατεύθυνση του πονταρίσματος σου. Τσεκάρω που λες τα πρωϊνά value bet του Match Money και τι να δω. Στα 2/3 σημεία οι αποδόσεις έχουν πάρει την ανιούσα. Τι έγινε ρε παιδιά;

Τίποτα δεν έγινε. Γιατί στο στοίχημα – θα σου πει ο Καθηγητής Μυστήριος – ισχύει πάντα το “ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε”. Και άσε τους σάρπηδες να λένε και να μένουν με τη μισή νίκη στο χέρι.

Στοίχημα σε Ρουμανία

Ποσώς με απασχολεί λοιπόν αν ανέβηκε το διπλό της Ραπίντ στο 2.00. Η ποιοτική διαφορά μεταξύ Μιοβένι και Ραπίντ είναι χαώδης, ενώ η καλή φόρμα των γηπεδούχων αντισταθμίζεται από το ότι δεν είναι γηπεδούχοι.

Η μεγάλη πλειοψηφία των θεατών θα είναι οπαδοί της Ραπίντ, που έτσι κι αλλιώς μέχρι πέρσι τον Μάρτιο γέμιζαν το συγκεκριμένο γήπεδο. Βλέπεις, όσο χτιζόταν το δικό της, η Ραπίντ είχε μετακομίσει εκεί.

Value Bet σε Ελβετία

Για την περίπτωση της Ξαμάξ και το πόσο αδικείται από τη βαθμολογία, τα έχω ξαναγράψει. Κάποια στιγμή, θα γυρίσει ο τροχός και θα… κερδίσει και η Ξαμάξ. Μα θα το κάνει στην έδρα της πρωτοπόρου Βιλ. Ειλικρινά δεν ξέρω. Ξέρω όμως πως ο άσσος δεν είναι για 1.57 αλλά για minimum 1.80. Ο καιρός γαρ εγγύς.

Bet Therapy Betting Tips

🏟 20:00 Mioveni v Rapid Bucureşti 2 (2.00) – Romania Liga 1

💣 20:30 Will v Xamax 2 DNB (3.75) – Swiss Challenge League

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.