','

' ); } ?>

Betwork: Στοίχημα στο Νησί

Χωρίς επαρκή αποθέματα ενέργειας (και σήμερα) ή έμπνευση για να έριχνα κάτι θεωρητικό στο τραπέζι, δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι σχεδόν μονόδρομος να παραθέσω απλά τα στοίχημα μου – τα “δικτυακά” value bet από League Two και National League.

Προτού το κάνω, να σημειώσω πως ήμουν σε δίλημμα για το αν έπρεπε να παίξω ή να αφήσω τις ομάδες να βρουν ξανά κάποια συνέχεια, μετά τις μεταγραφές και, πολύ περισσότερο, τις άπειρες αναβολές των τελευταίων εβδομάδων.

Στοίχημα στη φόρμα

Κατά την αξιολόγηση των αγώνων, ωστόσο, είδα ενδιαφέροντα πράγματα, οπότε πόνταρα και αφέθηκα στο τυχαίο σφάλμα, για το οποίο έλεγα κάποια στιγμή νωρίτερα στη σεζόν. Τυχαίο σφάλμα, κυρίως, σε ό,τι αφορά την ενδεχόμενη αποδυνάμωση των σημειώσεών μου για τη φόρμα των ομάδων.

Betwork Value Bet: UK Coupon

Το Σαββατιάτικο Betwork πακέτο value bet σημείων, αφορά μισή ντουζίνα αγώνες της League Two και National League. Εξάλλου χειμωνιάτικο Σάββατο χωρίς στοίχημα στο Νησί, δεν είναι κανονικό Σάββατο…

COLCHESTER +0.0 @ 1,99 (HARTLEPOOL-COLCHESTER) 

Η Χάρτλπουλ δε δείχνει κάτι το ιδιαίτερο, το αντίθετο. Το ταβάνι της φαίνεται να είναι σε συγκεκριμένο, χαμηλό, επίπεδο και δε συμφωνούσα με τις αρχικές αποδόσεις ελαφρού φαβορί κόντρα στην αξιοπρεπή και σε μάχιμη φάση Κόλτσεστερ. Το έπαιξα, λοιπόν, στο 1,99, ανέβηκε άμεσα στο 2,05+, ενώ τώρα έχει υποχωρήσει σχετικά σε τιμές ισορροπίας.

DONCASTER +0.75 @ 1,91 (MANSFIELD-DONCASTER)

Το συγκεκριμένο ήταν το πρώτο ενδιαφέρον σημείο που είδα στην αγωνιστική. Ακόμα και τώρα, δεν βρίσκω κάποιο λόγο να υπάρχει αυτό το άνοιγμα στις αποδόσεις. Η Μάνσφιλντ είναι, εδώ και πόσα χρόνια, ομάδα που θέλει άνοδο και κάνει επενδύσεις.

Value Bet στοίχημα. Betwork
Πάμε στοίχημα με Ντονκάστερ που έχει κάνει ήδη sold out τα εισιτήρια της

Άλλο η θεωρία κι άλλο η πράξη όμως. Στο γήπεδο κάνει μπαμ πως δεν μπορεί να υποστηρίξει το σενάριο. Όχι πως είναι εκτός μάχης, αλλά σίγουρα δεν έχει εικόνα για τέτοια σετ. Είναι δυο βαθμούς πάνω απ’ τη βελτιωμένη Ντόνκαστερ, διαφορά η οποία δε μου δείχνει πλασματική, με βάση τις σημειώσεις μου.

HARROGATE TOWN +0.25 @ 1,85 (HARROGATE TOWN-SUTTON UTD)

Μπορεί να μην έχει βρει σταθερότητα, όμως η Χάρογκεϊτ σίγουρα δείχνει περισσότερα σημεία ζωής – πιο συχνές θετικές εμφανίσεις – σε σύγκριση με το ξεκίνημα της σεζόν και εκτίμησα πως οι αποδόσεις την αδικούσαν σχετικά, δεδομένου πως δεν αντιμετωπίζει κάτι περισσότερο από μια “οκ” ομάδα. Το “οκ” θα το έλεγα και βατή.

TRANMERE +0.0 @ 2,01 (TRANMERE-LEYTON ORIENT)

Έχουν πέσει τα επίπεδα εμφανίσεων της Όριεντ, έρχεται από δίκαιη ήττα στο ματς κορυφής με τη Στίβενεϊτζ και οι αποδόσεις ελαφρού φαβορί στην έδρα της σημαντικά υπολογίσιμης Τρανμίρ ήταν κάπως ξεχασμένες, κατά τη γνώμη μου. Για την ώρα, η αγορά έχει συμφωνήσει και γύρισε ο άσος σε θέση φαβορί.

TORQUAY -0.25 @ 2,01 (TORQUAY-MAIDSTONE)

Παιχνίδι στην ουρά της National League. Η Μέιντστοουν δείχνει σε κώμα, με την απομάκρυνση του μάνατζερ να μη την ταρακουνάει. Έρχεται από νέα κακή εμφάνιση την Τρίτη (0-3 από Όλντερσοτ, απόλυτα δίκαιο). Δεδομένου ότι η Τορκί δείχνει διάθεση να το παλέψει, έχοντας σουλουπωθεί σχετικά, είδα value bet – το σημείο έχει πέσει γύρω στο 1,80, για την ώρα.

GATESHEAD +0.25 @ 1,85 (WEALDSTONE-GATESHEAD)

Η Γκέιτσχεντ δείχνει σημάδια επιστροφής στην εικόνα του ξεκινήματος και το 0-3 από την πανίσχυρη Ρέξαμ την Τρίτη δε συνοδεύτηκε από τόσο άσχημη εμφάνιση. Όπως είχα αναφέρει και τις προάλλες (κόντρα στην Ιστλι), η Γουέλντστοουν δεν είναι από τις πιο λαμπερές παρουσίες στις σημειώσεις του Betwork.

Ανεξάρτητα από το ότι μαζεύει βαθμούς και είναι σε καλή θέση βαθμολογικά. Το άνοιγμα που συνάντησα στα σετ μου φάνηκε πολύ γενναιόδωρο για τη γηπεδούχο, με το σημείο πλέον να είναι στο 1,65 περίπου.

Χαιρετώ!