','

' ); } ?>

Τα value bet των άλλων: Sunday picks

Παλιά είχαμε καφέ στην πλατεία με Κυριακάτικες εφημερίδας. Σήμερα, χαζεύουμε ηδονοβλεπτικά τα instagram των άλλων και βουτάμε πλαστικό κέικ σε κρύο καφέ. Αφού όμως μπήκες στο Bet Therapy, δες τις αναλύσεις των άλλων. Από τον Βορρά μέχρι την Ιβηρική, κρατάμε value bet χάρις στην καλοσύνη των ξένων!

Κλεμμένα value bet

Άλλη μια repetition: Τα value bet είναι σαν τα σύκα. Τα ξένα είναι πάντα πιο νόστιμα. Όπως στη θερινή ραστώνη που “ξαλαφρώνεις” την φορτωμένη συκιά που γέρνει κάτω από τον κυκλαδίτικο ήλιο. Όπως στο στοίχημα μαζεύεις value bet σημεία από σοβαρούς tipsters.

Στοίχημα σε Πολωνία και Βέλγιο

Λίγοι καλοί έχουν μείνει στο Match Money – κάποτε η Βίβλος του στοιχήματος, σήμερα απλά ο μονόφθαλμος που βασιλεύει στους τυφλούς του ειδικού τύπου για στοίχημα. Ο πιο πολλά υποσχόμενος λοιπόν είναι ο Βασίλης Τσαπραλής. Γι’ αυτό και θα αφήσουμε αυτούσιο εδώ το απόσπασμα του κειμένου του από την εφημερίδα.

Τα value bet των άλλων

Γερμανικό Στοίχημα

Για όλες τις κατηγορίες Γερμανίας και Αυστρίας δεν υπάρχει καλύτερος tipster από τον Germano που από το επίσης αποδυναμωμένο στοιχηματικά Betmarket, έχει επιστρέψει στην σταθερή αξία του Betsellers. Συνδρομητικό βέβαια το τελευταίο, οπότε ο καθένας κάνει τα κουμάντα του.

Εμείς εδώ θα σημειώσουμε απλά τα δεδομένα: Ντέρμπι της Φραγκονίας με αντιπαλότητα το Γκρόιτερ Φιρτ – Νυρεμβέργη. Πάντα αμφίρροπα τα μεταξύ τους ντέρμπι, ανεξαρτήτως έδρας και βαθμολογίας. Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Γκρόιτερ, από τρία σερί Χ η Νυρεμβέργη.

Στα κιτάπια του Bet Therapy λοιπόν, η πιθανότητα να πετύχει τη διαφυγούσα νίκη της η Νυρεμβέργη έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες από όσο λένε τα odds της αγοράς. Από τη στιγμή δε που συμφωνούν και εκεί στο μακρινό Mönchengladbach, μάλλον μιλάμε για το value bet της ημέρας.

Bet Therapy Betting Tips

Κλείνουμε από την Ισπανία και τον άσσο της Κάδιθ που προτείνει ο Γιώργος Τεριακής. Θεωρούμε τον Mauricio Pellegrino καλό προπονητή και αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία να βρει την άκρη. Σημαντικό το αβαντάζ έδρας σε ένα “κίτρινο” γήπεδο, η Θέλτα άφησε πολύ ενέργεια κόντρα στη Μπαρτσελόνα, Vamos!

Και τα λέμε και τα (αντι)γράφουμε, αλλά θέλει προσοχή. Το στοίχημα είναι σαν τα τσίπουρα. Θέλει ποικιλία και παρέα. Αν σου αρέσει κάτι ακολουθείς. Αν όχι, αρκείσαι σε μαντινάδες και κεράσματα. Άντε, και καλή τύχη μάγκες…

Τα value bet των άλλων

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.