','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – Latin treble

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαββατόβραδο στην άκρη της πόλης. Εκεί που ο αντίλαλος του γκολ ταξιδεύει με ταχύτητα κερδισμένου value bet στο τέλος του μήνα.

NOCHES DE FÚTBOL – Apostas Futebol

Αυτό που μας νοιάζει πάντα είναι τα odds. Οι αποδόσεις καθορίζουν τι παίζεται και το όχι. Το στοίχημα δεν είναι θέμα πρόβλεψης. Στο Bet Therapy δεν κάνουμε προγνωστικά στοιχήματος. Κάνουμε αξιολόγηση πιθανοτήτων.

Τα odds μπορεί να είναι low calibre ακόμη και σε Top πρωταθλήματα όπως το Brasileirão. Μπορεί να μιλάμε για το σημαντικότερο πρωτάθλημα της Λατινικής Αμερικής. Αλλά η τεχνογνωσία των odds εξαντλείται στα expected goals και τα analytics.

Το θέμα όμως είναι ότι οι ξεροί αριθμοί λένε τη μισή αλήθεια. Την άλλη μισή (ή και παραπάνω) την καθορίζουν ποιοτικοί παράγοντες και άυλες συνιστώσες. Δηλαδή μη παραμετροποιήσιμο input, οπότε και σχεδόν αδύνατο να εισαχθεί σε μαθηματικό μοντέλο.

NOCHES DE FÚTBOL Προγνωστικά στοιχήματος Bet Therapy
Προγνωστικά στοιχήματος ή noches value bet ?

Value bet σε Brasileirão

Από τις πιο δυνατές και διαίτερες έδρες στη Βραζιλία η Φορταλέζα. Πάντα γεμάτο το γήπεδο και πίεση σε κάθε αντίπαλο. Καλή ομάδα η Μπραγκαντίνο, αλλά σε πτωτική φόρμα. Επίσης παραμένει ομάδα έδρας. Έχει πάνω από 50% να λυγίσει απόψε.

Από δύο δυνατές εμφανίσεις η Ιντερνασιονάλ, παρότι έμεινε στο 0-0 με Μπραγκαντίνο και Παλμέιρας. Η Κουγιάμπα είναι επικίνδυνη στην κόντρα. Όμως το 1.85 του άσσου υπερκαλύπτει το ρίσκο. Στο δικό μας τεφτέρι ο άσσος είναι της τάξης του 60%.

Προγνωστικά στοιχήματος – La “U”

Έχουμε ξαναπεί πόσο καλή είναι φέτος στη Χιλή η La “U” (Univesidad de Chile). Η οποία βέβαια από τότε που είδε κορυφή, έπαθε κοκομπλόκο. Έρχεται από δύο αδόκητες ήττες, αλλά επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει κάτι.

Είναι θέμα χρόνου να γυρίσει στις νίκες. Και η ουραγός και καταπονημένη από τα σερί ματς και μακρινά ταξίδια Μαγκαγιάνες, φαντάζει σαν ιδανικός αντίπαλος.

Bet Therapy Betting Tips

Κλασσικό value bet treble από Χιλή Βραζλία απόψε. Όλα good και φύγαμε για ταμείο!

Προγνωστικά στοιχήματος value bet

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.