','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – Liga Dimayor

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν στριγγό μπαντονεόν που αχολογάει τα γινάτια των βουνών του Μεντεγίν. Εκεί που το value bet είναι να μη βρεθείς στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή…

NOCHES DE FÚTBOL – Campeonato Colombiano

Διπλός τελικός για την Categoría Primera A της Κολομβίας. Με κλασσικό ματς μεταξύ Ατλέτικο Τζούνιορ και Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν.

Η Τζούνιορ στηρίζεται παραδοσιακά στην έδρα της και στις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της Μπαρανκίγια. Φέτος όμως δεν έχει το ρόστερ προηγούμενων ετών. Και το ότι έφτασε στον τελικό σε μια χρονιά που φαινόταν χαμένη είναι τεράστια υπέρβαση.

Value Bet στην Μπαρανκίγια

Αντιθέτως η Independiente Medellín διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της ιστορίας της. Κυρίως όμως έχει στον πάγκο της τον καλύτερο προπονητή του πρωταθλήματος.

Από το καλοκαίρι που την ανέλαβε ο Alfredo Arias, έχει βελτιωθεί εντυπωσιακά σε όλους τους τομείς. Με ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο και καλή μπάλα, έχει φτάσει πανάξια στον τελικό. Όπου κατά τη γνώμη μας, είναι και το φαβορί του ζευγαριού. Και το αποψινό διπλό, ο αλγόριθμος του Bet Therapy το βγάζει στο 3.30!

Value Bet Therapy Betting Tips

Στοίχημα στην Κολομβία σε κόντρα έδρας δεν είναι ποτέ απλή υπόθεση. Αν ήταν βέβαια, δεν θα πλήρωνε 4.00+ φορές τον παρά σου.

Bet Therapy – NOCHES DE FÚTBOL

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.