','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – Latin Double

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Εκεί που ο ήχος του ανεμιστήρα που αγκομαχάει με τον καύσωνα, μπερδεύεται με την στεντόρεια κραυγή του Λατίνου εκφωνητή. Που σε κάθε γκοοοοολ, θαρρείς πως έπιασε value bet παρολί (sic) απόδοσης 100 στο στοίχημα…

NOCHES DE FÚTBOL – Apostas Futebol

Αυτό που μας νοιάζει πάντα είναι τα odds. Οι αποδόσεις καθορίζουν τι παίζεται και το όχι. Το στοίχημα δεν είναι θέμα πρόβλεψης. Στο Bet Therapy δεν κάνουμε προγνωστικά στοιχήματος. Κάνουμε αξιολόγηση πιθανοτήτων.

Τα odds μπορεί να είναι low calibre ακόμη και σε Top πρωταθλήματα όπως το Brasileirão. Μπορεί να μιλάμε για το σημαντικότερο πρωτάθλημα της Λατινικής Αμερικής. Αλλά η τεχνογνωσία των odds εξαντλείται στα expected goals και τα analytics.

NOCHES DE FÚTBOL Προγνωστικά στοιχήματος Bet Therapy
Προγνωστικά στοιχήματος ή noches value bet ?

Το θέμα όμως είναι ότι οι ξεροί αριθμοί λένε τη μισή αλήθεια. Την άλλη μισή (ή και παραπάνω) την καθορίζουν ποιοτικοί παράγοντες και άυλες συνιστώσες. Δηλαδή μη παραμετροποιήσιμο input, οπότε και σχεδόν αδύνατο να εισαχθεί σε μαθηματικό μοντέλο.

Value bet – Peru Magico

Μαγικό Περού με διπλό του 2.70! Όχι μόνο σαν κόντρα της τραγικής Ουνιόν Κομέρσιο. Αλλά και δεδομένου ότι το Κούσκο, παίζει σταθερά καλά, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Προγνωστικά στοιχήματος – Emelec

Επανέναρξη στο Εκουαδόρ. Με την Έμελεκ να ψάχνει την ανάκαμψη. Ομάδα χαμηλών πτήσεων η Λιμπερτάδ και με σχετικά χαμηλό υψόμετρο (2000 μέτρα). Πολύ ψηλό το 2.50 στο διπλό, το οποίο έχει κοντά στο 50% πιθανότητα επαλήθευσης.

Bet Therapy Betting Tips

Ένα latin double στα όρια του fun bet απόψε – ή μήπως όχι;

prognostika προγνωστικά στοιχήματος value bet
Προγνωστικά στοιχήματος ή value bet

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.