','

' ); } ?>

Νύχτα Στάσου – Torneo II Value Bet

NOCHES DE FÚTBOL που στο στοίχημα θα πει Νύχτα Στάσου! Σαν βραχνιασμένο μπαντονεόν που γραδάρει τις νυχτερινές βάρδιες στα καράβια και το βάθος του ρίσκου στα τζογαδόρικα στέκια και τα χαμαιτυπεία της Λα Πλάτα. Εκεί που το στοίχημα – “τόσα δίνω πόσα θες” – στοκάρει γινάτια και value bet…

NOCHES DE FÚTBOL – Categoría Primera B

Τελευταία αγωνιστική της σεζόν στην Categoría Primera Β της Κολομβίας. Τα λόγια είναι περιττά. Καλύτερα να δεις τη βαθμολογία. Real Santader και Patriotas κερδίζουν και ελπίζουν να μπουν στα πλέι οφ. Κόντρα σε αδιάφορους και ντεφορμέ αντιπάλους. Η Πατριότας χρειάζεται να κερδίσει με πολλά γκολ.

Στοίχημα Categoría Primera B
Στοίχημα Categoría Primera B

Στο Quindio vs Boca Juniors θα γίνει σφαγή. Και οι δύο θέλουν μόνο νίκη. Οι ελπίδες της ντεφορμέ Κίντιο όμως είναι τυπικές. Ενώ η Μπόκα με διπλό καθαρίζει. Ματς του 2.30 που βγάζει το μοντέλο του Bet-Therapy ή του 1.55 που λέει ανερυθρίαστα ο Μπουκ. Ποιος έχει δίκιο; Ο καιρός γαρ εγγύς…

bet therpy value bet

Los Chankas Value Bet

Κανείς δεν θέλει τους Club Deportivo Los Chankas στην μεγάλη κατηγορία του Περού. Άλλο ένα ταξίδι σε υψόμετρο 3000 μέτρων στην μακρινή Andahuaylas. Την πρωτεύουσα της περιοχής των Apurímac.

Και ίσως έφτασε πια το πλήρωμα του χρόνου. Το πλήρωμα του χρόνου να έχουν και πραγματικοί Περουβιάνοι, οι ιθαγενείς Quechua την δική τους ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

Κανείς όμως δεν θέλει και το ταξίδι στην μακρινή, όσο και τροπική, Iquitos. Στο χείλος της οποίας βρίσκεται η Belén District, μία από τις πιο φτωχές περιοχές στην χώρα. Χωρίς πόσιμο νερό και ηλεκτρικό ρεύμα. Χωρίς καν υγειονομικές υπηρεσίες. Εύλογα η τοπική AD Comerciantes FC παίζει σε ουδέτερο στο Iquitos.

Πριν 25 μέρες οι Los Chankas συνέτριψαν την σημερινή τους αντίπαλο με 5-0. Θα μου πεις, το κύριο όπλο της είναι το υψόμετρο. Ενώ το κύριο όπλο της Comerciantes το τροπικό κλίμα και η υγρασία. Που κάνουν τη ζέστη αφόρητη. Με τη διαφορά ότι σήμερα η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 32 βαθμούς.

Στοίχημα σημαίνει odds

Το στοίχημα είναι θέμα αποδόσεων και όχι πρόβλεψης. Δεν έχει σημασία (μόνο) αν “βλέπεις” μια ομάδα να παίρνει τη νίκη. Το κλειδί είναι τα odds να σέβονται τις πιθανότητες του ματς.

Αν δεν ισχύει, το πιο σοφό είναι το No Bet. Όταν όμως τα odds είναι υπέρ μας, χτυπάμε και φεύγουμε. Ο ορισμός του value bet.

Bet Therapy Betting Tips – Λάτιν Στοίχημα

NOCHES DE FÚTBOL VALUE BET
NOCHES DE FÚTBOL VALUE BET

💡 Τα τοπ προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.