Μundial 2026 – From Maracanã to Asunción

Το ποδόσφαιρο της Παραγουάης είναι σαν την κουζίνα της. Ένα ιδιότυπο μείγμα από γεύσεις και τεχνικές των αυτοχθόνων Γουαρανί, των Ισπανών αλλά και επιρροές από τους γείτονες της.

προγνωστικά Euro 2024

Προγνωστικά Euro 2024: ΕΠΟ(Σ)

Οι διεθνείς και ο κόσμος όμως είναι με τα χίλια στο πλευρό του Ουρουγουανού. Οι Γάλλοι θα κάνουν εκτενές rotation, οι δικοί μας θα μασάνε σίδερα και το γήπεδο θα είναι επιτέλους έδρα.

Προγνωστικά Euro 2024 Bet Therapy

Προγνωστικά Euro 2024: Μία και σήμερα

Όταν έχεις καλή ομάδα, οξυδερκή προπονητή, αβαντάζ έδρας και παίζεις με 12 παίκτες, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσεις. Το πολύ να χρειαστεί να ανοίξεις το σκορ με πέναλτι ή/και να μείνει ο αντίπαλος σου με δέκα παίκτες.

Προγνωστικά Euro 2024: Τελευταίο Σάββατο

Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που η Αρμενία πέρασε σαν σίφουνας με 2-4 από το Κάρντιφ; Ούτε πέντε μήνες. Πόσο άλλαξαν τα κόζια για να είναι “odds on” φαβορί μέσα στο Ερεβάν; Μην τυχόν και λείπει ο Ράνος, ο παικταρά της Γκλάντμπαχ;

Προγνωστικά Euro 2024: Η ώρα του σταφ

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο χουνέρι στο διεθνές ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια από αυτό που έχουν κάνει (δις) οι Σκοπιανοί στους “φρατέλους”. Ειδικά το πρόσφατο κάζο στο Παλέρμο (0-1 και αποκλεισμός από το Μουντιάλ στο Κατάρ) είναι πιο νωπό και από βούτυρο Κερκύρας.

World Cup 26 Qualifiers

Μundial 2026 – From La Paz to Cabo Verde

Η ελπίδα πως σε μια στιγμή θα κλείσουν τα φώτα και θα είσαι και πάλι παιδί. Μπροστά σε μια ασπρόμαυρη τηλεόραση ή σε μια γιγανοντοοθόνη. Και θα βρεθείς ένα κουβάρι, φωνάζοντας golazoοο. Παρέα με μάτια που δυο στοιχειά δεν έχουν αλλάξει τρόπο να κοιτάνε. Τον πρώτο τους έρωτα και τη στρογγυλή θεά.

Προγνωστικά Euro 2024: Norway value bet

Ο μπουκ λέει πως οι Ισπανοί έχουν 50% για την νίκη. Εμείς πάλι της δίνουμε λιγότερο από 40% – εξ ου και το value bet. Μας έχει καρφωθεί και η εικόνα του ματς στην Ισπανία στα τέλη Μαρτίου.