','

' ); } ?>

Είναι αργά για δάκρυα… Σερένα

Δεν έφυγε πρώτη από το κορτ, όπως είθισται για τους ηττημένους, η Σερένα Γουίλιαμς στο Τορόντο και ας είχε χάσει με 2-0 σετ από την Μπελίντα Μπένσιτς.

Παρέμεινε για ώρα στο κέντρο του γηπέδου, γνωρίζοντας την αποθέωση από το όρθιο πλήθος, όπως ο ανυπέρβλητος ηθοποιός στην τελευταία του παράσταση, χωρίς να έχει την παραμικρή σημασία αν είχε χάσει τα λόγια του…

“Δεν βγαίνουν τα λόγια από τη συγκίνηση, πάντα λάτρευα να παίζω εδώ και έχω ζήσει απίστευτες στιγμές στο παρελθόν. Εύχομαι το σκαρί μου να άντεχε και να μπορούσα να παίξω καλύτερα, αλλά η Μπελίντα ήταν εξαιρετική απόψε.

Είμαι όμως πανευτυχής που τα κατάφερα και βρέθηκα μπροστά σας για αυτή την ύστατη φορά. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου. Όπως είπα και στο άρθρο μου, είμαι οικτρή στους αποχαιρετισμούς. Όμως δεν μπορώ παρά να πω, αντίο Τορόντο, σας αγαπώ!”

Το αναπάντεχο τελετουργικό συμπληρώθηκε με τον δήμο του Τορόντο να προσφέρει στη Σερένα Γουίλιαμς και στην μικρή της κόρη, Ολύμπια, δύο φανέλες των τοπικών ομάδων του NHL (Maple Leafs) και του NBA (Raptors) και την Σερένα να αποχωρεί με ένα μπουκέτο λουλούδια να καλύπτει τα δάκρυα στα μάτια της και μέσα σε αποθέωση.

Σε δέκα μέρες θα είναι η σειρά της αγαπημένης της Νέας Υόρκης να τις αποτίνει τον ύστατο φόρο τιμής στο επικείμενο Αμερικάνικο Όπεν. Και όπως είπε στις δηλώσεις της και η… αφανής νικήτρια, Μπελίντα Μπένσιτς:

“Το κοινό ήταν απίστευτο απόψε και αισθάνθηκα ευλογημένη που υπήρξα μέρος μιας τόσο ιδιαίτερης βραδιάς. Και νομίζω ότι στο US Open, θα είναι ακόμη πιο μεγάλη η φόρτιση. Για αυτό λοιπόν, καλή τύχη σε όποια θα πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπη της.”

Maestro