','

' ); } ?>

Πρέμιερ Λιγκ: Από Αύγουστο χειμώνα

Με δύο γκολ από στημένες μπάλες σε κομβικά σημεία του αγώνα, η Μπόρνμουθ έκανε την πρώτη έκπληξη της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, κερδίζοντας με 2-0 την φιλόδοξη Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ.

Από τη χθεσινή δράση, σημειώνουμε την πολύ δύσκολη νίκη της, κάθε άλλο παρά εντυπωσιακής, Τσέλσι στο Γκούντισον Παρκ με ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και την συναρπαστική εικόνα της Τότεναμ στο 4-1 επί της Σαουθάμπτον, με τον Κουλουσέφσκι να κάνει όργια.

Πόσο μάλλον όταν την επόμενη Κυριακή θα έχουμε το λονδρέζικο ντέρμπι Τσέλσι – Τότεναμ, με τον Αντόνιο Κόντε, να γυαλίζει πάντα το μάτι του όποτε επιστρέφει στο Στάμφορντ Μπριτζ. Πληροφοριακά το 2 DNB των “Πετεινών” σήμερα βρίσκεται στο 2,35 – απόδοση που μάλλον θα “διορθωθεί” αισθητά μέσα στην εβδομάδα, ειδικά αν αποδειχθεί σοβαρός ο τραυματισμός του Κουλιμπαλί.

Οι εμμονές του Πεπ

Στο σημερινό πρόγραμμα, μπορεί να δεσπόζει το Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι, με τον Γκουαρδιόλα να ασχολείται, εμμέσως πλην σαφώς, ακόμη και στην Πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ με το… Τσάμπιονς Λιγκ! Δεν έχω εμμονές είπε ο Πεπ, στη συνέντευξη τύπου ενόψει σημερινής πρεμιέρας με τη Γουέστ Χαμ και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του

“Η ζωή μου δεν εξαρτάται από το Champions League. Θα ήθελα να τα καταφέρω, όλοι προσπαθούν να το κάνουν. Δεν είναι εμμονή.”

Πεπ Γκουαρδιόλα

Σαν τα χιόνια!

Το πιο ενδιαφέρον όμως, από στοιχηματικής άποψης, σημερινό ματς της Πρέμιερ Λιγκ, είναι το Λέστερ – Μπρέντφορντ. Η φωτογραφία εξάλλου είναι από την καλοκαιρινή προετοιμασία της Λέστερ στις… Άλπεις, με τον Μπρένταν Ρότζερς να οργανώνει ανάβαση στο Mont Blanc, για κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του.

Δεμένο ρόστερ χωρίς αλλαγές από πέρυσι, φέτος που δεν υπάρχει Ευρώπη, ο εύλογος στόχος του Ρότζερς είναι επιστροφή της Λέστερ σε υψηλές πτήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μπρέντφορντ μπήκε πέρυσι με φόρα στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά στη συνέχεια ξεφούσκωσε απότομα και σώθηκε χάρις στον Έρικσεν, ο οποίος αποτελεί παρελθόν. Δεν θα είναι εύκολη η φετινή χρονιά για την Μπρέντφορντ, το “σύνδρομο της 2ης σεζόν” καραδοκεί και το 2,00 στον άσο της Λέστερ, είναι μία δίκαιη απόδοση.