','

' ); } ?>

Μουντιάλ: Καμικάζι αγάπη μου

Λένε πως σε ένα Μουντιάλ δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Το στοίχημα όμως ήταν και θα είναι παιχνίδι αποδόσεων. Δεν μας ενδιαφέρει δηλαδή ποιος θα περάσει, ούτε υποστηρίζουμε κανέναν. Κάνουμε όμως εκτιμήσεις πιθανοτήτων. Και όταν πχ σε ένα ζευγάρι που έχεις εκτιμήσει την πρόκριση “φίφτι – φίφτι”, έρχεται ο μπουκ και σου προσφέρει απόδοση 2,62 απλά το παίζεις. Γιατί σου δίνει αυτό που λέμε value bet – σαν να έχεις ένα “πειραγμένο” νόμισμα που ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα φέρει 6/10 κορώνα…

⚽ 17:00 Japan v Croatia 📺 ΑΝΤ1 🉐 Japan to Qualify (2,62) Value Bet

Προφανώς και το παράδειγμα δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Αλλά οι αποδόσεις στο παιχνίδι Ιαπωνία – Κροατία μοιάζει να έχουν βγει σαν τα αντίστοιχα παιχνίδια των “μπλε σαμουράι” κόντρα σε Γερμανία και Ισπανία να μην είχαν δεύτερο ημίχρονο. Και ταυτόχρονα η Κροατία να έχει την ομάδα που είχε πριν τέσσερα χρόνια.

Value Bet Μουντιάλ. Στοίχημα στο Bet Therapy
Value Bet το ότι θα βγουν πάλι στους δρόμους ξημερώματα στο Τόκυο

Εναλλακτικά μπορούμε να φανταστούμε την δουλειά να την έχουν κάνει τα περίφημα analytics. Δείκτες πχ όπως το ότι η Ιαπωνία κέρδισε την Ισπανία με μόλις 17,7% κατοχή μπάλας. Ή το ότι τα expected goals στην ανεπανάληπτη ανατροπή τους επί των Γερμανών ήταν 3,27 – 1,42 υπέρ των Γερμανών. Όποιος όμως είδε το παιχνίδι, ξέρει καλά ότι με βάση την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, οι Ιάπωνες κέρδισαν δίκαια.

🎯 21:00 Brazil v South Korea 📺 ΑΝΤ1 🍻 Vinicius Junior anytime scorer (2,75)

Όσο πιο προβεβλημένο και δημοφιλές είναι ένα γεγονός, τόσο πιθανότερο οι αποδόσεις να μην αντανακλούν πιθανότητες, αλλά τις προτιμήσεις των παικτών. “Τα λεφτά μιλάνε”, λένε οι μπουκ και προσαρμόζουν τις αποδόσεις ανάλογα με την μερίδα του λέοντος του τζίρου. Ξεκάθαρο παράδειγμα η “κουτσουρεμένη” όσο δεν πάει απόδοση της Βραζιλίας να κατακτήσει το Μουντιάλ του Κατάρ.

Το στοίχημα του Βινίσιους Ζούνιορ

Ο Βινίσιους Ζούνιορ είναι πραγματικός δυναμίτης. Από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της τρέχουσας σεζόν παγκοσμίως. Απόψε που οι Κορεάτες θα έχουν ρίξει αναπόφευκτα το κύριο βάρος στον Νεϊμάρ και τον Ριτσάρλισον, θα βρει έξτρα χώρους. Και από τη στιγμή που φέτος έχει βελτιώσει πολύ και τα τελειώματα του, είναι πολύ πιθανό να βρει ξανά δίχτυα.

Bet Therapy Team

✅ Διαβάστε καθημερινά τις Αναλύσεις των αγώνων του Μουντιάλ και το Πρόγραμμα TV της ημέρας.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.