','

' ); } ?>

Μουντιάλ: Το Value Bet της Δανίας

Πολύ ενδιαφέροντα ματς μας επιφυλάσσει το Μουντιάλ σήμερα. Καρφωτά σημεία για στοίχημα με τοπ επιλογή το value bet της Δανίας.

⚽ Poland v Saudi Arabia 📺 ANT1 ✅ 1 (1,83)

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την Σαουδική Αραβία είναι το πως θα προσγειωθεί στη Γη μετά το 2-1 επί της Αεγεντινής που γιορτάστηκε σαν κατάκτηση του Κυπέλλου, με εθνική αργία κοκ. Το ακόμη μεγαλύτερο όμως μπορεί να αποδειχθεί το ότι οι Πολωνοί πιστεύουν ακράδαντα ότι τους “έχουν”. Και αυτή η υπεροχή στην πνευματική διαχείριση του ματς, καθιστά τον άσσο αποδεκτό ακόμη και στο υποψιασμένο 1,83.

⚽ 18:00 France v Denmark 📺 ΑΝΤ1 ✅ X2 (2,10)

Τα προβλήματα των Γάλλων είναι υπερβολικά πολλά για να μην τους επηρεάσουν απέναντι σε έναν σοβαρό αντίπαλο. Ο ίδιος ο Ντεσάμ είναι από τη φύση του πολύ συντηρητικός για να μην αρκεστεί σε μια σβηστή ισοπαλία αν δεν του βγει το ματς. Οι Δανοί είναι πολύ καλύτερη ομάδα από όσο έδειξαν στην πρεμιέρα του Μουντιάλ.

Το στοίχημα του Μέσι

Tο διακύβευμα στο αποψινό ματς της Αρζεντίνα είναι ακόμη μεγαλύτερο και από το ίδιο το τρόπαιο.
Γιατί πλέον κινδυνεύουν το «κύκνειο άσμα» του Μέσι στην Εθνική Αργεντινής, να είναι πιο ντροπιαστικό και από την ρετσινιά ότι δεν μπορεί με την Εθνική.

🌵 21:00 Argentina v Mexico 📺 ΑΝΤ1 💣 2 (7,00)

Είναι ο Μέσι ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών ή θα μείνει για πάντα με την ρετσινιά ότι δεν κατάφερε να σηκώσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο; Το Μεξικό (ιστορικά και πολιτισμικά) φαντάζει ιδανικός αντίπαλος για να πάρει το φιλί της ζωής της Αργεντινής στο Μουντιάλ. Άποψη που ασπάζονται και οι μπουκ με το 1,53 στον άσσο στο στοίχημα.

Το Μεξικό όμως έχει στον πάγκο του τον Αργεντίνο Χεράλδο Μαρτίνες που ξέρει τον αντίπαλο και τον Μέσι όσο ελάχιστοι. Βαρύ το φορτίο να είσαι ο προπονητής που θα σφραγίσει την την υστεροφημία του Μέσι. Ακόμη βαρύτερο όμως στους ώμους του Σκαλόνι που δείχνει κυριολεκτικά πελαγωμένος. Αν δεν πάρει το ματς μόνος του ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ, η Αργεντινή θα έχει τρομερά δύσκολο έργο απόψε.

Bet Therapy Team

✅ Διαβάστε καθημερινά τις Αναλύσεις των Top Αγώνων και το Πρόγραμμα TV της ημέρας.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.