','

' ); } ?>

Τα bet των άλλων: 3+1 value bet

Καλός ο Φλάινγκ Ντάτσμαν κι ο Αλενατόρε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ανοιχτούμε σε ανοίκεια πελάγη, με πυξίδα την καλοσύνη των ξένων! Μπορούμε φυσικά να πάμε κουβά και από μόνοι μας. Το στοίχημα όμως, όπως και τα πάντα στη ζωή, έχει νόημα όταν μοιράζεσαι. Αυτό είναι το πραγματικό value bet.

Κλεμμένα value bet

Θα στο ξαναπούμε. Τα value bet είναι σαν τα σύκα. Τα ξένα είναι πάντα πιο νόστιμα. Όπως λοιπόν στο καλοκαιρινό λιοπύρι στις Κυκλάδες, πιάνεις δεξιά, για να ξαλαφρώσεις τη συκιά που γέρνει στο δρόμο, έτσι ακριβώς πάμε και ταμείο. Κι ας μας κοιτάνε οι “άνιωθοι”, φωνάζοντας, μα αυτά δεν είναι δικά σου σημεία.

Στοίχημα παντού

Επωφελείσαι λέει από τον κόπο των άλλων και αυτό είναι ανήθικο. Όχι φιλαράκια! Το πιο δύσκολο δεν είναι να αλιεύσεις αριστερά και δεξιά προτάσεις. Το δύσκολο είναι να τις φιλτράρεις. Γιατί το 90% των προτάσεων που θα περάσουν από μπροστά σου είναι ΓΤΠ.

Ακόμη και οι σοβαροί άνθρωποι, με γνώση και μεράκι, έχουν δικαίωμα στη μπαλαφάρα και την αστοχία. Όλοι μας χρειαζόμαστε κοσκίνισμα, όλοι κουβαλάμε τα πετραδάκια μας. Κρατάμε λοιπόν εδώ μερικά σημεία από το Betmarket (Γερμανός, Στεργίου) κι ένα σημείο που συμφωνούν το Μπατιράκι και ο Μυστήριος του Match Money. Vamos!

Bet Therapy Betting Tips

15:00 Viborg v Randers 2 (4.00) ⚽ Denmark

15:00 RW Essen v Bayreuth 2 (4.00) ⚽ 3.Liga

18:00 Rapid v Salzburg 1 DNB (3.30) ⚽ Bundesliga Austria

20:15 Union SG v Eupen 2 DNB (9,00) ⚽ Belgium

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.