','

' ); } ?>

Βραδινές Περιπολίες: Σε μια στιγμή ανάβουν τα φώτα

Όχι, μην ανησυχείς, τα κλασσικά value bet του Προφέσορ θα τα βρεις στο Match Money. Εδώ παίζουν τα “έκτακτα παραρτήματα”. Συνήθως βραδινά ματς που ξέφυγαν της πρώτης φουρνιάς ή σημεία που ωρίμασαν για στοίχημα στην πορεία

Καθηγητής Μυστήριος – Στοίχημα τη νύχτα

Πάντα με μάγευαν τα φώτα των προβολέων. Από το πρώτο μου Subbuteo που ήταν ένα υπέροχο σετ με μία τσόχα, δυο ομάδες, μπάλα τάνγκο και προβολείς. Έστηνες το γήπεδο, έσβηνες τα φώτα και ήταν σαν να είσαι στο Σαν Σίρο.

“Σε μια στιγμή ανάβουν τα φώτα/ κι η μουσική μας φέρνει τους μάγους στη σκηνή” – πως το έλεγε ο Νιόνιος; Τόση ομορφιά δεν είδες πουθενά… Κάπως έτσι μου έμεινε το χούι, τα παιχνίδια που αρχινούν μετά τις δέκα να τα αγαπάω λίγο πιο πολύ. Βραδινές περιπολίες.

Αργότερα ήρθαν οι πειρατές στο ραδιόφωνο κι οι “συνωμότες της νύχτας”. Μουσικές, μεταμεσονύχτια θέατρα και σινεμά, σελίδες επί σελίδων. Θαρρώ πως την καλύτερη “διάγνωση” την έχει κάνει σε ένα ποίημα ο Καρούζος: “Απόγονος της Νύχτας“…

Το Value Bet της Ρίο Άβε

Μου αρέσει σαν ομάδα η Μπράγκε, δύσκολα την κοντράρω. Πριν 15 μέρες όμως είχα το δει το Πόρτο – Ρίο Άβε (1-0) και είχα γράψει την εξής σημείωση: “Εντυπωσιακή κόντρα στην Πόρτο η Ρίο Άβε με 4 καλές φάσεις να προηγηθεί!!”

Παράλληλα η Μπράγκα έφαγε διπλό στραπάτσο από την Φιορεντίνα και τη Δευτέρα δέχθηκε πικρή ήττα στο ντέρμπι από τη Γκιμαράες. Κάπου δηλαδή σαν να χρειάζεται σέρβις. Και μετά βλέπω Μπράγκα – Ρίο Άβε, το διπλό στο 8,00!

Bet Therapy Betting Tips

💣 22:30 Braga v Rio Ave 2 (8.00)

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.