','

' ); } ?>

Τα bet των άλλων: Διπλά value bet

Κάτι σκαμπάζουν ο Φλάινγκ Ντάτσμαν με τους χάρτες του κι ο Αλενατόρε με τα ξυπνητζίδικα του. Φυσικά όμως θα ανοιχτούμε και σε ανοίκεια πελάγη, με πυξίδα την καλοσύνη των ξένων! Εννοείται πως κατά βάθος, ο κουβάς είναι προσωπική υπόθεση. Το στοίχημα όμως, όπως κάθε τι στη ζωή, αποκτά γεύση και νόημα όταν μοιράζεσαι. Αυτό είναι το πραγματικό value bet.

Στοίχημα και διαλογή

To πιο δύσκολο στο στοίχημα, δεν είναι να βρεις δέκα σημεία να παίξεις. Το δύσκολο είναι το κοσκίνισμα μέχρι να φτάσεις στα 3-4 που πραγματικά είναι value bet. Είτε τα σημεία προκύπτουν από δική σου μελέτη, είτε ανήκουν στην “καλοσύνη των ξένων”, ισχύει το ίδιο. Το πιο δύσκολο είναι η τελική διαλογή.

Το ποδόσφαιρο είναι εξ ορισμού απρόβλεπτο και οι βαθμοί ελευθερίας ενός ματς τείνουν προς το άπειρο. Δεν υπάρχει σοβαρός tispster που να μην έχει γελοιοποιηθεί από τη μπάλα. Εξάλλου, όλοι έχουμε τα κολλήματα μας – χρειαζόμαστε κοσκίνισμα από τις προκαταλήψεις μας κοκ

Στο παρακάτω πινακάκι θα βρεις μερικά σημεία που είδαμε σε άλλα sites – όμορα ή άσπονδα δεν έχει καμία σημασία – και συμφωνούμε με την τεκμηρίωση τους. Κρατάμε λοιπόν εδώ Γερμανό από το Betmarket και Μπατιράκι από Match Money. Vamos!

Κλεμμένα value bet

🏆 Για το FA Cup και το Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπλάκμπερν τα εξηγεί ωραία ο Μπατίρακας. Στην Τσάμπιονσιπ και οι δύο, 2η η Σέφιλντ η Γιουνάιτεντ, 5η η Μπλάκμπερν.

Όπως καταλαβαίνεις, πάνω κάτω στα ίδια κυβικά οι δυο τους και σήμερα θα πέσουν κορμιά, αφού τέτοιες ομάδες δεν έχουν κάθε μέρα την ευκαιρία να φτάσουν στα ημιτελικά του Εφ Έι. Τα νερντς βέβαια, για τους δικούς τους παράξενους λόγους, τα βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά και μας μοστράρουν φαβόρα του 1,70 τη Σέφιλντ.

🏳‍🌈 Στο στοίχημα δεν χωράνε οπαδικά. Φυσικά και στο Bet Therapy είμαστε όλοι Σαν Πάουλι. Όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την ανάλυση του Γερμανού:

Σαντχάουζεν «κύκλωσα» πάντως από το σημερινό πρόγραμμα, με την Πάουλι να μην μου αρέσει στα τελευταία παιχνίδια, με οριακές νίκες, αγχωτικές νίκες και κάποια στιγμή το «κοκκαλάκι της νυχτερίδας» για τον νέο προπονητή δεν θα τον βοηθήσει να διατηρήσει το αήττητο που έχει. Ενδεχομένως να έχουμε και γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

Bet Therapy Betting Tips

14:00 Sheffield United v Blackburn Rovers 2 DNB (3.75) ⚽ FA Cup

14:30 SV Sandhausen v FC St. Pauli 1 DNB (3.00) ⚽ 2. Bundesliga

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.