','

' ); } ?>

Τα bet των άλλων: Πρόβλεψη και στοίχημα

Θα το λέμε σε κάθε ευκαιρία. Ο ελέφαντας μας περιμένει με τον καφέ και τα value bet του, στο κέντρο του σαλονιού. Το αν εμείς δεν τον βλέπουμε είναι άλλο. Ευτυχώς υπάρχει πάντα η καλοσύνη των ξένων να μας δείξει πως να ενώσουμε τις τελείες για να φανεί.

Τα value bet των άλλων

Εξάλλου, πάλι τα ίδια θα λέμε αλλά είναι ωραία, τα “κλεμμένα” σύκα είναι πάντα πιο νόστιμα. Πόσο μάλλον στον μικρόκοσμο του στοιχήματος με την αντιγραφή στα λεγόμενα betting tips, να πηγαίνει σύννεφο. Το θέμα είναι να μπορείς να ξεδιαλέξεις ποια… σύκα αξίζουν. Ενίοτε και τα αντίθετα τους.

📌18:30 Arsenal v Manchester United X2 (2,15) ✅

Μία από τις παγκόσμιες σταθερές στο στοίχημα, εδώ και δεκαετίες, είναι τα προγνωστικά στοιχήματος του Χρήστου (συμπαθούς κατά τα άλλα) Σωτηρακόπουλου. Γενικότερα οι δημοσιογράφοι, όσο πιο καταξιωμένοι αισθάνονται, τόσο περισσότερο δυσκολεύονται να καταλάβουν ότι το στοίχημα δεν έχει να κάνει με προβλέψεις, αλλά με αποδόσεις.

Μια ακόμη ευκαιρία των «κανονιέρηδων» λέει λοιπόν ο κύριος Χρήστος, επεξηγώντας στη συνέχεια: “Αυτή την χρονική στιγμή, η ομάδα του Αρτέτα δείχνει ασταμάτητη απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Κρατά εύκολα την μπάλα στην κατοχή της, σκοράρει, διατηρεί τον έλεγχο της κάθε αναμέτρησης και κινδυνεύει ελάχιστα.”

Εξαιρετικά όλα αυτά, αλλά ως συνήθως δεν έχει τεθεί το θεμελιώδες. Πάμε με την Άρσεναλ, αλλά σε ποια απόδοση; Γιατί το στοίχημα δεν είναι ΠΡΟΠΟ. Ήταν είναι και θα είναι, παιχνίδι αποδόσεων. Και για να μη σε κατασπαράξει μακροπρόθεσμα η γκανιότα, θα πρέπει να βάλεις στην εξίσωση μαθηματικά και πιθανότητες. Είναι η εκάστοτε απόδοση value bet;

Στοίχημα Bet Therapy
Μπάλα και στοίχημα

Και όποιος δεν νογά ότι το στοίχημα αφορά πρωτίστως πιθανότητες είναι χαμένος από χέρι. Όπως και όποιος παίξει σήμερα Άρσεναλ στο 1,83 – ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ακόμη κι αν η Άρσεναλ κερδίσει 3-0! Γιατί πρόκειται για τον ορισμό του “odds against” παιχνιδιού. Δηλαδή φαβορί με λιγότερο από 50% πιθανότητα επαλήθευσης.

🍻 Oldenburg – Dynamo Dresden ✅ Value Bet

Ματσάρα από την Γ΄ Γερμανίας. Εδώ θα σας κάνω ένα πείραμα. Θα σας παραθέσω αυτούσιες δύο αναλύσεις. Η πρώτη είναι ενός Γερμανού ειδικού με επίκεντρο τα expected goals. Η δεύτερη του “δικού μας” Γερμανού που δεν είναι ειδικός, αλλά ξέρει στοίχημα όσο δέκα. Διαβάστε και αν θέλετε σχολιάστε στα social του Bet Therapy τι θα διαλέγατε…

Only short: Oldenburg weakest team according to xG stats and overperforming in points. Dresden the opposite: Great squad, playing good according to xG stats but missing to much chances. Fair odds should be 1,8.

Τέλος, έχουμε παίξει την Όλντεμπουργκ από χτες στο 4,20, με τις αποδόσεις πλέον να κυμαίνονται στο 3,80. Ο λόγος θεωρώ προφανής. Πριν μια εβδομάδα γράφτηκε στη στήλη πως η Όλντεμπουργκ δούλεψε πολύ την άμυνα τον χειμώνα, αμέσως στο πρώτο παιχνίδι για το 2023 παίρνει διπλό με 1-0 στο Τσβίκαου. Τώρα υποδέχεται την Δρέσδη, μια Δρέσδη που προβλημάτισε στο πρώτο της παιχνίδι, με την Μέπεν (χωρίς νίκη εκτός) να καταφέρνει να δείχνει καλύτερα στοιχεία από τους κίτρινους. Αν μη τι άλλο ο άσος αξίζει όσο βρίσκεται πάνω από 3,30.

ΥΓ. Για μας τους… πουριτανούς με το στοίχημα στο Bet Therapy και μόνο το ότι κάποιος γράφει απόδοση με ένα δεκαδικό ψηφίο, τα λέει όλα… 😎

Bet Therapy Team

Bet Therapy Betting Tips

🐘 Arsenal v Manchester United 2 DNB (3,20)

🍻 Oldenburg – Dynamo Dresden 1 DNB (3,00)

💡 Tα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.