','

' ); } ?>

Τα bet των άλλων: Value bet treble

Καιρό έχουμε να τα πούμε, αλλά τώρα που καλοκαιριάζει θα ακουμπάμε όλο και περισσότερο στην καλοσύνη των ξένων. Γιατί το στοίχημα μπορεί να είναι προσωπική υπόθεση, αλλά μόνο όσον αφορά την ευθύνη. Το πιο ωραίο σκέλος του είναι το ταξίδι μέχρι να καταλήξεις σε value bet. With a little help from my friends που λέγανε και τα “σκαθάρια”…

Στοίχημα: Κλεμμένα σύκα

Δυο λόγια για την… υπόθεση του έργου. Ο ελέφαντας στο σαλόνι, είναι το προφανές που έχουμε χάσει την ικανότητα να δούμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν το βλέπουν και οι άλλοι. Τουλάχιστον κάποιοι. Γιατί όσον αφορά και το στοίχημα, αρκετές φορές, “ο βασιλιάς είναι γυμνός”…

Στο πινακάκι θα βρεις τρία – “κλεμμένα σύκα” – από έτερα sites. Όμορα ή άσπονδα δεν έχει σημασία. Όπως δεν έχει σημασία όταν σταματάς το αμάξι τον Αύγουστο, για να ξαλαφρώσεις μια συκιά που γέρνει στην άκρη του δρόμου.

Κλεμμένα value bet

🐘 “Lamphun Warrior-Bangkok United στην Ταϊλάνδη. Προφανές το κίνητρο από πλευράς γηπεδούχων καθώς παλεύουν για να πηδήξουν πάνω από την κόκκινη γραμμή, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν να παίξουν για κάτι αφού η δεύτερη θέση ούτε μικραίνει ούτε μεγαλώνει.

Όσον αδορά τα αγωνιστικά, βλέπουμε ότι στον Β’ γύρο οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στην έδρα τους, ενώ οι τρεις ήττες που έχουν κάνει εκτός, είναι από τα θηρία (Μουατόγκ, Μπουριραμ, Τσομπούρι). Θηρίο βέβαια και η σημερινή αντίπαλος αλλά στην μικρή προϊστορία τους δεν έχει κερδίσει ποτέ εκεί μέσα αφού μία φορά έχασε (2-1) και μια φορά (0-0) αποκλείστηκε στα πέναλτι.

Βγάζει μάτι το 4.75 στον άσσο της Lamphun Warrior – σαν ελέφαντας που πίνει τον καφέ του στο σαλόνι…

Value Bet στοίχημα

🐘Κλείνω με τον άσο της Σαντχάουζεν στο 4,00. Ματς πραγματικός τελικός για τη Σαντχάουζεν. Έχει… κυκλώσει το συγκεκριμένο ματς και πιθανό αυτό θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Υποδέχεται τη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας, τη Φιρτ.

Δεν υπάρχει χειρότερη ομάδα μακριά από το σπίτι της και ασφαλώς αυτό μεγαλώνει τις πιθανότητες νίκης των γηπεδούχων. Δηλαδή αν η Φιρτ ήταν μια μέτρια ομάδα εκτός έδρας, πόσο θα έδινε ο άσσος; 9.00;”

🐘Πρεμιέρα του Αντόνιο Μοαμέντ στον πάγκο της Πούμας και οφείλει να δώσει μία καλή απάντηση, γιατί δεν είναι για τόσο χαμηλά. Μέχρι στιγμής ήταν και άτυχη σε αρκετά παιχνίδια της, που εκτροχιάστηκαν κυρίως λόγω των ψυχολογικών της (αστοχία ή αχρείαστες κόκκινες), αλλά τη μέτρια Σαν Λουίς – που ίσως παίξει χωρίς τον πολύτιμο γκολκίπερ Μπαροβέρο – μπορεί να την κερδίσει. Ο Μοαμέντ είναι ένας τεχνικός με μεγάλο κύρος, που μπορεί να μεταδώσει εμπιστοσύνη στους παίκτες και να έχει έναν άμεσο αντίκτυπο.

Bet Therapy Betting Tips

14:00 Lamphun Warrior v Bangkok United 2 DNB (3.75) ⚽ Thailand Premier

14:30 SV Sandhausen v Greuther Furth 1 (4.00) ⚽ 2. Bundesliga

21:00 UNAM Pumas v San Luis 1 (1.90) ⚽ Liga MX

👍🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.