','

' ); } ?>

Μέχρι που να πάμε στο Περού

“Μέχρι που να πάμε στο Περού, το φορτίο θα το έχουμε καπνίσει…” λέει ο ποιητής και για τον Φλάινγκ Ντάτσμαν είναι δεδομένα πράγματα αυτά. Γιατί στις όλο και πιο αγριεμένες θάλασσες του στοιχήματος, αν δεν είσαι σαν τον “Ιπτάμενο Ολλανδό”, να εμφανίζεσαι στα ξαφνικά μέσα στην ομίχλη, να χτυπάς και να φεύγεις, θα σε καταπιούν θαλάσσια τέρατα και αδηφάγες γκανιότες.

“Πολλοί θέλουν την άνοιξη/ κι άλλοι το καλοκαίρι/ και το χειμώνα το βαρύ/ μονάχα οι καλογέροι…” απαντά το βουνίσιο ‘alter ego’ του ποιητή και έτσι ακριβώς είναι και για τον σοβαρό παίκτη. Θέλει απόμερη βίγλα, σαν πέτρινο κελί για να στήσει τα καρτέρια του και να εντοπίσει εγκαίρως το value bet, πριν το σιάξει ο Μπουκ.

Μέχρι που να πάμε λοιπόν στο Περού και στο αφιλόξενο για τους αντιπάλους λιμάνι του Καλάο, ελπίζουμε να μην έχουν πάρει χαμπάρι πόσο value bet είναι το 2.40 στον άσσο της Σπορτ Μπόις και τον ρίξουν στο 1,80 που είναι η δίκαιη απόδοση του.

Μαζί θα το πάρουμε!

Σκληρή έδρα με πολύ φανατικό κοινό το στάδιο Miguel Grau και η Σπορτ Μπόις με νίκη απόψε απέναντι στην ουσιαστικά αδιάφορη Αλιάνζα Ατλέτικο από την πολύ μακρινή Σουγιάνα, ουσιαστικά κλειδώνει την παραμονή της με βάση την ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού.

“Μαζί θα το πάρουμε” αυτό το ματς, τραγουδάνε ήδη οι οπαδοί της, σε μια πρωτοφανή κινητοποίηση όπως φαίνεται στα social media, μαζί ίσως με τον τερματοφύλακα της Σουγιάνα, για τον οποίο πνέουν μένεα οι αντίπαλοι καθώς φωτογραφήθηκε χθες βράδυ να τα πίνει μαζί με αντιπάλους σε νυχτερινό κέντρο.

Πληροφορίες πάντως ότι ο γκολκήπερ της Σουγιάνα, έχει ελληνική καταγωγή και είναι μακρινός ανιψιός του… Γιώργου Μύρτσου, κρίνονται σαν εντελώς ανυπόστατες…