','

' ); } ?>

Σιγά μην υπήρχε Βέλγιο!

🌏 Εννοείται πως δεν υπάρχει καμία χώρα Βέλγιο – όλοι το ξέρουν αυτό! Σιγά μην υπήρχε δηλαδή χώρα που να μπορεί να μείνει 589 μέρες χωρίς κυβέρνηση και να λειτουργούν τα πάντα όλα απρόσκοπτα και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

🏆 Ξέρω όμως και τι κάνατε πέρυσι το καλοκαίρι, που ακουμπήσατε το επίδομα αδείας στο στοίχημα ότι το Βέλγιο θα κατακτήσει το τελευταίο Euro. Κι όλα αυτά επειδή κάποτε είδατε κάτι αλλόκοτους τύπους να παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ και πιστέψατε ότι είναι Βέλγοι…

Τι μας κρύβουν;

📌 Τι μας κρύβουν όμως για τη Ζούλτε Βάρεγκεμ; Φταίει ο προπονητής που ομάδα με τέτοιας ποιότητας ρόστερ δεν μπορεί να στρίψει ή μήπως έχουν κάνει τίποτε εμβόλια; Πως αλλιώς να εξηγήσεις τις απίθανες ευκαιρίες που αστόχησαν στο 2-0 της περασμένης εβδομάδας από τη Βέστερλο;

📈 H Ζούλτε Βάρεγκεμ όμως έχει κάνει τις δέουσες μεταγραφικές κινήσεις, τα αποδυτήρια έδειξαν να στηρίζουν τον κόουτς και με ανάλογη εμφάνιση σήμερα κόντρα στην άχρωμη και άοσμη Λουβέν, το 2,75 στον άσσο θα αποδειχθεί grand value bet απόψε.

Η Λομέλ κι ο Δρακουμέλ

🎯 Στην Challenge Pro League Βελγίου – καλά προφανώς και δεν μπορεί να υπάρχει χώρα που να βρίσκει τέτοιο όνομα για τη Β΄ Εθνική της – ξεχωρίζουν τα “στρουμφάκια” της Λομέλ. Και τους λέω “στρουμφάκια” γιατί ανήκουν στο τραστ των ομάδων που έχει αγοράσει η Μάντσεστερ Σίτι και τους τροφοδοτεί κάργα με ταλέντα και υποδομές.

🍻 Η Λομέλ έχει ξεκινήσει εύλογα καλά (4-0-3) και σήμερα κάνει το μικρό ταξίδι στην έδρα της νεοφώτιστης ουραγού Ντέινζε που μετράει 4 σερί ήττες και δέχεται τουλάχιστον δύο γκολ ανά αγώνα. Και σαν λύση βρήκαν να απολύσουν τον προπονητή που πέρυσι τους ανέβασε και σήμερα κατεβαίνουν με υπηρεσιακό. Ξεκάθαρα value bet το 2,50 του διπλού – ελπίζω μόνο ο υπηρεσιακός να μην αποδειχθεί… Δρακουμέλ.