','

' ); } ?>

Σαν να μην πέρασε μια μέρα – 28.01

Σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια μπήκε και επισήμως το στοίχημα στη ζωή μας. Γιατί στην πραγματικότητα τα ποσά που παίζονταν ήδη στο παράνομο, ήταν ήδη υπέρογκα. Έκτοτε έχουν αλλάξει τόσα πολλά που το τοπίο μοιάζει κοσμογονικό.

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν

Και να που είμαστε ακόμη εδώ, ακριβώς 24 χρόνια μετά, σε ένα industry μεταλλαγμένο – σαν νιοστό… franchise του Matrix. Το στοίχημα από παιχνίδι γνώμης και ειδικών, έχει γίνει ένα καζινοποιημένο – κατεψυγμένο προϊόν σούπερ μάρκετ, με virtual συντηρητικά.

Αυτό βέβαια δεν θα πείραζε εάν υπήρχε ένα στοιχειώδες πλαίσιο προστασίας του παίκτη. Τόσο για όσους έχουν την τάση να παραδίδουν τα ηνία στο θυμικό τους – με νομοτελειακή κατάληξη τη φυλακή (πραγματική ή νοητική δεν έχει απόλυτη σημασία).

στοίχημα value bet therapy
Στοίχημα – κι όλα τα ίδια μένουν!

Όσο και για λίγους που με τόνους δουλειά και συσσωρευμένη γνώση, καταφέρνουν να ανατρέπουν τη γκανιότα και να κερδίζουν συστηματικά τους Μπουκ. Το παιχνίδι είναι στημένο και με τη βούλα του νόμου. Ο εκάστοτε “κάτι σαν Μπουκ”, δεν έχει παρά να τους χαρακτηρίσει ανεπιθύμητους και να τους κλείσει τον λογαριασμό. Χωρίς να είναι καν υποχρεωμένος να τηρήσει το παραμικρό πρόσχημα!

Τέλος πάντων, c’est la vie που λένε και οι Γάλλοι. Εμείς εδώ στο Bet Therapy, θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα και θα τα πούμε ξανά την Παρασκευή. Για το μεσοδιάστημα, σου αφήνω εδώ δυο εκτυπώσεις από το μακρινό 2000. Γιατί όπως είπαμε, μπορεί να έχει μεταλλαχθεί ο πλανήτης ολόκληρος, αλλά μέσα μας ο στίχος παραμένει άφθαρτος: Σαν να μην πέρασε μια μέρα…

ΥΓ. Ο αείμνηστος “κουμπάρος” Γιώργος Παρασκευάς, είναι ο άνθρωπος που είχε κάνει την “κουμπαριά” μεταξύ Κόκκαλη και ΟΠΑΠ (βλέπε ΠΑΣΟΚ) για να ξεκινήσει επιτέλους το νόμιμο στοίχημα στην Ελλάδα. Πέρα όμως από μοναδικός connaisseur του στοιχήματος, διέθετε και εξαιρετική πένα.

Γιώργος Παρασκευάς
Γιώργος Παρασκευάς – λίγο καιρό πριν την αρχή

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.