','

' ); } ?>

Καθηγητής Μυστήριος: Απογευματινό Treble

24 χρόνια από το πρώτο κουπόνι που πιάσαμε στα χέρια μας (τουλάχιστον νόμιμο) σήμερα. Το μεγάλο value bet είναι παραμένει ανέκαθεν το υπεύθυνο παιχνίδι. Το στοίχημα είναι εξ ορισμού “skills game” και όχι ακραιφνής τζόγος.

Στοίχημα στο κεφάλι

Για το στοίχημα όμως, ισχύει και ότι για όλα τα υπόλοιπα στη ζωή. Είναι σούπερ – μια συναρπαστική περιπέτεια και ταξίδι αυτογνωσίας – αρκεί να μην παραδώσεις τα ηνία στο θυμικό. Από το θυμικό και τη λαγνεία, ξεκινάνε όλα τα ωραία, αλλά αν τα αφήσεις ανεξέλεγκτα, θα καταλήξεις σε λάθος πάλκο να άδοντας
“ότι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με πόνο”…

Value Bet σε Βέλγιο και Γερμανία

Όπως ο ξενυχτισμένος παίρνει την πιο γνώριμη στράτα για το σπίτι, πορεύομαι σήμερα. Με τρία προφανή value bet σε Βέλγιο και Γερμανία.

Στην Ουνιόν του Βερολίνου, το κλίμα είναι πολύ στραβό (το έφαγε κι ο Μπιέλιτσα) και η Ντάρμσταντ πληρώνει πολύ παραπάνω από όσο πρέπει.

Η Έουπεν αδικείται κάργα από τη βαθμολογία. Η Αντβέρπ θα πάει στα σύνορα με τη Γερμανία με τρομερές απώλειες κομβικών παικτών.

Δεν τελειώνει το ματς στο Κονστάν Φάντεν Στοκ αν δεν κερδίσει η Άντερλεχτ απόψε. Οπότε τσέκαρε τον παρακάτω στίχο…

Καθηγητής Μυστήριος: Απογευματινό Treble

Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια
Η… Ουνιόν θα στα κάνει συντρίμμια, κομμάτια

Καθηγητής Μυστήριος – Value Bet

🌍 Για μαύρους κύκνους και στοίχημα αλάνας, τσεκάρετε τα value bet του Φλάινγκ Ντάτσμαν. Ημερολόγια καταστρώματος για τα πιο μακρινά και παράξενα ταξίδια στις θάλασσες του στοιχήματος.

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.