','

' ); } ?>

Value Bet Therapy: Στο Τούνεζι, στη Μπαρμπαριά

Στο Τούνεζι, στη Μπαρμπαριά, μας έπιασε κακοκαιριά“, λέει το παλιό τραγούδι του Τσιτσάνη – που παρεμπιπτόντως είναι η δική μας φιλαρμονική της Βιέννης τέτοιες μέρες – αν και μάλλον δεν είχε κατά νου το στοίχημα στις Μαγκρέμπ χώρες. Εκεί όμως μας βγάζει το σκαρί του Φλάινγκ Ντάτσμαν και σήμερα – πάντα ἰδανικὸς κι ἀνάξιος ἐραστὴς τῶν μακρυσμένων ταξιδιῶν καὶ τῶν γαλάζιων πόντων

Betting tips: CS Sfaxien v Bizertin ✅ 1 (1,95) Value Bet

Το Τούνεζι βέβαια είναι η Τυνησία, όπου αλιεύουμε το το σημείο της ημέρας. Στο παλιό λιμάνι του Σφαξ, άντρο των Βερβερίνων πειρατών που η τρομερή φήμη τους στις λαϊκές αφηγήσεις, έδωσε το όνομα τους (Μπαρμπαριά) σε όλη την ακτογραμμή της Μαγκρέμπ Αφρικής.

Value Bet στην ΑΕΚ της Τυνησίας που φοράει τα χρώματα του ΠΑΟΚ

Η Σφαξιέν είναι κάτι σαν την ΑΕΚ της Τυνησίας. Δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά, αλλά είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από την Μπιζερτίν. Η οποία βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση. Χωρίς διοίκηση και προπονητή, με αποψιλωμένο ρόστερ και χρεωκοπημένη.

Η επιστροφή του κομβικού στράικερ Ντιακιτέ, αναμένεται να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της Σφαξιέν και να επιβεβαιώσει έναν άσσο του 1,50 που μας τον προσφέρουν στο 1,95! Πόσο μάλλον όταν η Σφαξιέν έρχεται από πολύ καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με την Ετουάλ Σαχέλ όπου υπέστη μια ανεπανάληπτη διαιτητική σφαγή!

Στοίχημα σε Αίγυπτο και Ιράν

Δεν θα σε κουράσω με άλλους στίχους και ιστορίες για… χίλια και ένα value bet. Στην Αίγυπτο κραταιά Αλ Αχλί θα είναι τεράστια έκπληξη αν δεν ξεσπάσει πάνω στην απογοητευτική Σμούχα που μετράει τέσσερα χωρίς νίκη και τρία χωρίς να σκοράρει.

Φλάινγκ Ντάτσμαν. Στοίχημα και value bet στο Bet Therapy
Φλάινγκ Ντάτσμαν – Στοίχημα σε τρία βαριά χαρτιά στο Ιράν

Στην δε Persian Gulf Pro League μας περιμένουν οι αντίστοιχοι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κόντρα σε ομάδες επιπέδου Λεβαδειακού και Λαμίας. Χωρίς περιττές αναλύσεις και πολιτικοκοινωνικές αναφορές. Σε μία σεζόν που για πλείστους λόγους, τα φαβορί “πρέπει” να κερδίζουν όσο συχνότερα γίνεται.

Το πραγματικό value bet των γιορτών

Ειδικά τέτοιες μέρες ας μην ξεχνάμε πως στο στοίχημα, όπως και σε όλα τα πράγματα της ζωής, σημασία δεν έχει τόσο ο προορισμός, όσο το ταξίδι. Κι αν είναι, ειδικά τέτοιες μέρες, να ψάχνεις value bet σκυφτός σε χάρτες και στατιστικά, αντί να σχίζεις τη θολή γραμμή των οριζόντων αγκαλιά με αγαπημένα πρόσωπα, έχεις πάει εντελώς κουβά.

Γιὰ τὸ Μαδράς, τὴ Σιγγαπούρ, τ᾿ Ἀλγέρι καὶ τὸ Σφὰξ
θ᾿ ἀναχωροῦν σὰν πάντοτε περήφανα τὰ πλοῖα,
κι ἐγώ, σκυφτὸς σ᾿ ἕνα γραφεῖο μὲ χάρτες ναυτικούς,
θὰ κάνω ἀθροίσεις σὲ χοντρὰ λογιστικὰ βιβλία.

Bet Therapy Betting Tips

15:00 CS Sfaxien v Club Bizertin 1 (1,95) ⚽ Ligue 1 Tunisie

📌 19:00 Al-Ahly Cairo v Smouha SC ✅ Al-Ahly -1,5 (1,85) ⚽ Egypt Premier League

💡 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και τα value bet της ημέρας με την εγγύηση του Bet Therapy. Το στοίχημα αλλιώς.

🙏🏼 Ακολουθήστε το Bet Therapy στο Facebook, το Instagram και το Twitter.