Αλενατορε: Αχαριστία

Έκτακτο παράρτημα με value bet στη Σούπερ Λιγκ έχει το μενού, με guest star Αλενατόρε. Εννοείται θα παίξουμε και αύριο στοίχημα. Στις πιο καλτ λίγκες που υπάρχουν στον πλανήτη.

Αλενατορε: Σούπερ Λιγκ 2 & Γ΄ Εθνική

Λες και τρώμε “βρώμικο” Πλατεία Μαβίλη τέσσερεις παρά, έχει γίνει το στοίχημα στη Γ΄ Εθνική. Βγαίνουν οι εταιρίες με κάτι αποδόσεις γιαλαντζί και ψάχνεις να βρεις αν είσαι τόσο ντίρλα ή σε χάλασε το λουκάνικο.

αλενατορε στοίχημα value bet

Αλενατορε: Ματσαράγκες στην Επαρχία

Λες και τρώμε ξημερώματα “βρώμικο” έχει γίνει το στοίχημα σε Σούπερ Λιγκ 2 και Γ΄ Εθνική. Βγαίνουν οι εταιρίες με κάτι αποδόσεις ότι να’ ναι και ψάχνεις να βρεις αν είσαι τόσο μεθυσμένος ή αν φταίει το λουκάνικο.

Αλενατορε: Ματσαράγκες στη Γ΄ Εθνική

Βλέπεις Κιλελέρ, αλλά μη φανταστείς κολίγους με άρματα – ουδέτερο γήπεδο, σε σταθερή άνοδο οι γουναράδες, βάλε στην εξίσωση και την απουσία του σκόρερ Κατσαμάνγκα και κάτι 4.33 στο διπλό φαντάζουν ήδη σαν εξώφυλλο σε 45αρι δισκάκι με ρεμπέτικα της Αμερικής: “χάσαμε τον Κατσαμάνγκα και φάγαμε την ματσαράγκα”…

Αλενατορε: Δευτέρα κάτι έ”Χ”ω

Δεν χρειάζεται να είσαι ο Κούγιας για να ψυχανεμιστείς πως Σέρρες και ΟΦΗ είναι τα δύο πιο υγιή project της Σούπερ Λιγκ. Το μούδιασμα με το γήπεδο και η σκοτεινιά του Νοέμβρη αποδυναμώνουν τον άσσο.

ΑΛΕΝΑΤΟΡΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Αλενατορε: Value Bet ή arbitrage ?

Αρκετά ματς που προσφέρονται για στοίχημα και μάλιστα με διαφορές αποδόσεων. Και επειδή οι περισσότεροι μπερδεύουν το arbitrage με το value bet, μάθε μπαλίτσα από τον Αλενατόρε.

στοίχημα Γ΄ Εθνική

Αλενατορε: Value Bet Παραλίας

Δεν έχει στοίχημα σήμερα είχε πει ο Αλενατόρε και πήγε για μπάνιο. Εκεί στη ραστώνη της παραλίας όμως, έκανε το λάθος να τσεκάρει το κινητό του. Και τι να δει; σημεία και τέρατα που θα πει value bet. Εκεί, εκεί, στη Γ΄ Εθνική.